Buna Seara

  0
  410
  Anonim asked 7 ani ago
   Buna SearaParinte!De la o vreme incoace am o tristete ce ma tine vesnic trist.,sint obijduit si neinteles de catre sotia mea ba chiar mai mult este indragostita de alt cineva,dar a hotarit sa fim in preuna,ma jigneste in toata ziuoa si mai multe ce mii rusine sa vi le spun…Ce am vrut sa va rog datimi vriun canon sau cun se cheama datimi ceva rugaciuni pe seara ce  ar putea ma ajuta de a impaca si a readuce Sotia la viata,printrun cuvint vreau sa ma rog prin Rugaciuni pentru Familia mea si Sotie….(pace,intelegere dragoste)
  Multumesc mult astept raspunsul dumneavoastra!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  47 + = 54


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Canon, eu scumplul meu frate nu am voie  să-ți dau! Acest lucru este în drept să-l facă părintele duhovnic. Și apropo, eu cred că la el trebuie să vă adresați pentru a primi ajutor în situația Dvs. Mie mi se pare că vă bate pe la ușă un soi neplăcut de depresie și cred că nu e cazul să o lăsați să-și facă loc adânc în sufletul Dvs. Vă sfătui să mergeți la Taina Sfintei Spovedanii și să-l rugați pe părintele să vă ajute să vă ridicați din starea dată, care cu cât mai adâncă, cu atât mai neplăcută devine! 
  Eu zic, să-L accepți pe Dumnezeu în viața Dumitale! Să-L lași pe El, prin poruncile Sale, prin legile Sale, prin învățăturile Sale, să-ți schimbe viața. Nu să te facă să o accepți, pe cea pe care o ai, ci să ți-o schimbe din temelii. El poate așa ceva. Pur și simplu, în viața Dumitale, e ceva putred. E un gol, dacă doriți, gol, pe care diavolul vi-l umple cu depresie. A dat și el de o cale prin care poate răzbate în viața Dvs. Uite că și profită de această lacună! Mântuitorul spune: ”Veniți la Mine toți cei osteniți și împovărați…” Poate că e cazul, ce zici? Deseori, omul simte plăcere în această lume de la lucruri simple. De fapt, și viața i se schimbă de la niște lucruri cu totul simple. De exemplu, să ajuți pe cineva. O bătrânică, care are foarte mare nevoie de o curățenie, o baie sau poate, chiar să schimbe o vorbă cu cineva. Dumneata, tot ai avea  nevoie de cineva cărunt la cap, să vă îndrume, nu? Sau poate, sunt centre, unde puteți ajuta un copilaș. Personal, mă bucur mult când pot ajuta pe cineva să ducă măcar și o căldare de apă. Lucruri simple, dar care te fac să te simți util societății noastre. Și înaintea lui  Dumnezeu, sunt niște lucruri foarte și foarte importante. Într-un cuvânt, ar fi foarte frumos, să-ți descoperi un sens, un rost în viață. Vreau să înțelegeți, faptul că, chiar dacă societatea nu ne prea poate ajuta, ea are mare nevoie de noi! Cu atât mai mult Dumnezeu are nevoie de tine. Sunt niște lucruri de nimic, dar atât de scumpe, atât de plăcute… Sunt niște clipe, pentru care merită să trăiești!
  Și tot mai frumos, mergând la cer să știi că pentru tine se roagă cineva cu lacrimi fierbinți, decât să știi foarte clar, că mergi în ghearele diavolului ca să arzi! Sunt niște realități, nu niște înspăimântări. Trăește pentru tine, trăiește pentru Dumnezeu! Viața e frumoasă! A fi adevărat ortodox, e un lucru extraordinar! Nu pierde momentul! Și, ajută-ți și nevasta să-L cunoască pe Dumnezeu! Poate de aici se începe tot golul din familie, ce ziceți?
  Preot Iulian Rață

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 1 = 6