Am gresit?

  0
  359
  Anonim asked 7 ani ago
  Buna ziua parinte ,
  Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca am gresit in urmatoarea situatie . Fratele meu a decis sa oficializeze relatia pe care o avea cu o fata, prin cununia civila .Erau prieteni de 10 ani , iar aceasta veste a fost o bucurie pentru mine .Singura problema a fost ca ,desi locuia cu parintii nostri ,nu le -a spus nimic despre aceasta decizie (nici macar cu o saptamana inainte ), nu considera ca este necesar ca ei sa stie , de aceea am insistat  foarte mult sa le spuna avand temerea ca tata afland aceasta cu cateva zile inainte de eveniment ,ar fi putut refuza sa vina la cununie ( cunosc foarte bine temperamentul tatalui meu ). Urmare a insistentelor mele de a- i anunta pe parintii nostri fratele meu s-a suparat foarte tare spunand ca ma amestec in viata lui , desi eu doar am vrut sa evit o posibila discutie in familie . Dupa cununie sotia lui si- schimbat complet atitudinea , nu mai era binevoitoare ca inainte de cununuie , nu mai vorbeste nici cu parintii mei , nici cu mine , (s-a prefacut foarte bine pana la acest eveniment ), iar el pur si simplu da senzatia ca nu ne suporta ,rupand relatia cu noi. Va rog sa ma ajutati cu un sfat , ce sa fac pe viitor , cum sa ma port cu el , cum sa-l fac sa-si iubeasca  familia , simt multa ura pentru noi in sufletul lui .Va multumesc anticipat.
  Question Tags:

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 1 = 1


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 7 ani ago
  Rugați-vă pentru ei sărmanii… Rugați-vă! Fără binecuvântarea părinților, e o prostie să te cununi. E cazul să ne convingem părinții, rudele că persoana pe care am ales-o e cea de care avem nevoie. Nu să-i constrângem să accepte situația, ci să-i convingem că am făcut o alegere corectă. Așadar, sărmanii deja au început viața cu stângul. 
  Sfatul meu este cât se poate de simplu: recuceriții cu dragostea! Atunci când vin, atunci când discutați nu încercați să-i convingeți că au greșit. Pur și simplu arătați-le dragostea! În felul acesta, vor ajunge să înțeleagă ce au pierdut!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  72 − 66 =