Mulți așteaptă cadouri în seara de anul nou! Poate că ar fi cazul nu doar să așteptăm, ci să încercăm să mângâiem pe cei la care bucuria nu e chiar deplină în aceste zile?

Biserica Ortodoxă Sfânta Treime din s. Lucășeuca, r-l. Orhei, cu susținerea ctitorilor, binefăcătorilor și miluitorilor săi a reușit să aducă zâmbetul și să împartă bucurie pentru câțiva copilași din parohie… Îndemnăm pe toți să încheie vechiul an și să-l înceapă pe noul cu lucruri bune și frumoase, vrednice de mântuire…

Un an nou fericit tuturor!!!

1 COMENTARIU

 1. “Cercetati toate lucrurile, si pastrati ce este bun” 1 Tes 5:21
  Sunt oportunitati bune, cinstite de a castiga un ban in plus pe langa activitatile noastre de zi cu zi. Dumnezeu nu este impotriva acestor lucruri atata timp cat sunt curate. De ce doar altii sa le foloseasca si noi crestinii sa lasam sa treaca pe langa noi aceste oportunitati. Eu sunt implicat in acestea si le cunosc.
  Ai tot ce iti doresti in viata ta? Ai un plan specific cu ajutorul caruia sa obtii ce iti doresti in viata ta?
  Intra in afacerea VoipPrepay care te ajuta sa-ti deschizi propiul magazine on line pentru comercializarea de cartele ,plus asigurari,publicitate,telefoane si in curand si altele. . Castiga BANI din: incarcare cartele Orange, Vodafone, Cosmote; Discount 2% .. 4% la combustibil direct pe cardul A-CAR in statiile OMV / PETROM din RO si UE, cu asistenta rutiera gratuita; Discount la Asigurari, in curand si la Partenerii Comerciali, Producatori, in Turism …etc,din Cerinte:un PC si cunostinte minime de folosire. Detalii pt cei interesati va ofer prin email.
  Pentru cei interesati de detalii trimiteti mesajul “da vreau” la adresa de email vasyduma@gmail.com si promit sa va raspund cu informatii reale in cel mai scurt timp.

  NU MAI ASTEPTA!!!

Comments are closed.