Un tanar satanist a ucis o femeie în Atena, pregatind încă un „sacrificiu”

0
704
satanist-in-atena-grecia

Un tânăr satanist a ucis o femeie în Atena, pregătind încă un „sacrificiu”

Un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Atena, este acuzat de uciderea unei femei fără adăpost în vârstă de 41 de ani, din suburbia Glyfada, pe 20 aprilie. Tânărul a mărturisit că i-a sacrificat femeia lui satan, „pentru a ajunge mai aproape de el”, conform unui raport Greek Reporter.

Potrivit unui anunț oficial al poliției, publicat ieri, tanarul în vârstă de 22 de ani, care a fost arestat luni, a recunoscut la poliție că avea planificat un alt „sacrificiu”, pentru 21 iunie, in ziua solstițiului de vară.
Femeia în vârstă de 41 de ani, a fost găsita bătuta până la moarte, în zorii zilei din duminica Paștelui, în Glyfada. Autoritățile au găsit numărul „666” și o cruce desenata cu sângele femeii, pe o bancă din apropiere.
Poliția greacă a reușit să-l gaseasca pe suspect, cu ajutorul departamentului de infracțiuni electronice, care a constatat conversatii suspecte pe Internet, legate de crima. Amprentele suspectului au fost descoperite pe o punga de plastic, iar ADN-ul său pe banca.
Tânărul locuia cu părinții săi și cu fratele mai mare, într-un apartament din Glyfada. Dupa cum a declarat poliției, la vârsta de 15 ani el a devenit interesat de satanism și a început să citeasca unele cărți și sa viziteze site-uri cu continut satanist. Tânărul suferă de probleme psihologice grave și a sperat ca satanismul sa-l ajute sa găsească o scapare. El s-a mai confruntat, totodata, cu abuzul de droguri.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe