Parade gay, la Moscova nu vor fi

0
813

Parade gay, la Moscova nu vor fi

Autoritățile de la Moscova au respins cererea de a efectua marșul minorităților sexuale la 31 mai în capitala rusă. „Cererea a fost analizată, dar nu a primit acordul” – a comunicat pentru „Interfax” miercuri, primul șef adjunct al departamentului de securitate regională și combaterea corupției din cadrul Primăriei Vasilii Oleinik.

Motivul refuzului, stă în copiii și adolescenții care pot fi „martori fără voie la ceea ce se întâmplă”. ”În plus, a adăugat oficialul, manifestanții, prin acțiunile lor vor leza „sentimentele religioase, morale și demnitate umană a cetățenilor și oaspeților Capitalei Ruse”.
Anterior, fondatorul Pride-ului de la Moscova, Nikolai Alekseev a raportat că biroul primarului din Moscova a fost informat că va avea loc marșul anual – parada homosexualilor pe 31 mai.
La 15 mai, autoritățile de la Moscova au refuzat minorităților sexuale cererea de a organiza marșul pe partea pietonală a Bulevardului „Tverskoi” în data de 27 mai. Minoritățile voiau să mărșăluiască în cinstea transvestitului Conchita Wurst.
Concursul muzical ” Eurovision – 2014 „, a avut loc în Danemarca între 06-10 mai, a fost câștigat de „femeia cu barbă ” – un travestit Thomas Neuwirth din Austria, care a apărut sub pseudonimul Conchita Wurst.

www.ortodoxia.md