Părintele Elpidie – despre formele Celui de-al Treilea Război Mondial, Religia Unică și pregătirea duhovnicească

0
6095
Părintele Elpidie – despre formele Celui de-al Treilea Război Mondial, Religia Unică și pregătirea duhovnicească (Omilia din 27.03.2013)
PARINTELE ELPIDIE despre formele CELUI DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RELIGIA UNICA si PREGATIREA DUHOVNICEASCA (Omilia din 27.03.2013 – video)
“Copii, imi cereti sa va spun despre cel de-al treilea razboi mondial, imi cereti sa va spun despre tara noastra, ce se va intampla, unde se va opri aceasta cumplita situatie cu Troica.
Vreau sa stiti ceva: traim vremuri apocaliptice. Cine nu a inteles acest lucru, doarme un somn adanc. Cine nu vede ceea ce se intampla azi ca facand parte din timpul Apocalipsei nu a inteles nici ce este Apocalipsa, nici ce inseamna Antihrist.
Vreau sa stiti ca noi suntem foarte binecuvantati datorita credintei noastre in Sfanta Treime (…) Mesajul lui Dumnezeu pentru aceste vremuri cumplite este ca El ne iubeste ca o mama, iar noi suntem copiii Sai (…). “Acest razboi care a inceput la nivel mondial nu este un razboi intre state, nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Fiul meu”, asa ne graieste Sfanta Nascatoare de Dumnezeu. Tot acest sistem care se construieste la nivel mondial este ceva ce a fost creat de diavol cu multa maiestrie, veti vedea in curand, pentru a se razboi cu Iisus si ca sa ne castige inimile. De aceea zice Maica Domnului: “Daca ma iubiti, daca vreti sa ma slaviti, credeti-ma ca cea mai mare bucurie a mea este sa-L iubiti pe Fiul meu. Oricine Il va iubi pe Fiul meu va avea curaj sa reziste , sa lupte, sa marturiseasca si sa vada acest adevar crunt al marelui razboi care se apropie, intre Iisus Hristos si Lucifer”.
Iisus Hristos, ca Om si Dumnezeu, este marea problema a conducatorilor luciferici ai acestei lumi. Iisus Hristos este Cel ce va indura inca o data o mare patimire din partea diavolului. De ce diavolul Il razboieste pe Hristos? Deoarece doreste sa Ii ia locul… de aceea si vine cu acest nume in lume: Anti-Hristos, impotriva lui Hristos. Vrea sa castige locul lui Hristos in inimile noastre. Dar ca sa ne castige inima trebuie sa i-o dam noi. Daca nu i-o dam noi, atunci acesta nu poate sa intre, orisicat ar striga furios, orisicat s-ar zbate, nu poate intra in inima noastra daca nu suntem noi de acord. Ca sa fim de acord, trebuie sa traim dupa cum doreste Lucifer si dupa cum ne dicteaza noua ordine mondiala. Prin aceasta ordine mondiala, Lucifer doreste sa faca un Guvern mondial si o religie mondiala, unind toate religiile intr-una. Vrea sa faca cea mai rea cu putinta forma de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Il iubeste pe Mesia si, in numele iubirii, va uni toate bisericile, si pe cele pagane si pe cele pseudo-crestine si pe cei care nu cred in Dumnezeu.
Cand veti vedea aceste lucruri sa fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicesti, patriarhi, preoti sa stiti ca venirea lui Lucifer este aproape si mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol si Hristos. Cand veti vedea acestea, sa stiti ca au inceput a doua oara prigoana, patimile Domnului nostru. Pentru ca sa inceapa aceasta prigoana diavolul a pregatit terenul inrobind constiintele, natiunile, conducatorii statelor lumii, sa inrobeasca insasi supravietuirea oamenilor, care va fi in mainile lui. Cand un om nu are ce manca, ar face orice ca sa aiba putina mancare.
Ceea ce nu au inteles conducatorii nostri este ca acest razboi nu este in primul rand impotriva oamenilor si a statelor, este in principal impotriva lui Hristos. Veti vedea in curand ca vor vrea sa faca cat mai multe moschei si vor incerca sa stearga semnul crucii chiar si de pe steagul nostru. Tot ce va aminti de numele lui Hristos si de dragostea Lui va fi distrus si sa stiti ca atunci va incepe marea prigoana.
Veti vedea cum musulmanii, ateii, budistii vor fi lasati sa faca ce vor dori. Ce fac musulmanii? Ce religie spune sa omori oameni? Oare Dumnezeu cel milostiv vrea asa ceva? Vor fi lasati sa ne distruga bisericile, sa violeze femei crestine, vor distruge satele crestine. Veti vedea in curand ca se vor intampla acestea. La inceput vor incepe in alta parte si apoi vor ajunge si la noi. Si din pacate, conducatorii nostri pe care i-am votat vor spune ca trebuie sa se faca moschei ca sa demonstram ca suntem toleranti (…) chiar si in Sfantul Munte se vor amesteca. Ii vor obliga pe aghioriti sa lase sa intre pe oricine. Veti vedea, vor cere sa intre pana si femei. Vor ajunge calugarii sa se gandeasca daca sa mai ramana sau nu in Muntele Athos.
Nu va puteti imagina ce au pregatit acesti conducatori satanici: isi vor bate joc de steagul nostru care va ramane fara cruce, isi vor bate joc de bisericile noastre, vor spune sa nu mai bata clopotele ca sa nu mai deranjeze lumea, sa nu mai trezeasca lumea… Toate acestea se vor desfasura in interiorul bisericii; dar nu le va pasa cand ceilalti, musulmanii vor crea probleme mari, conflicte in toata lumea ortodoxa. Cum vor reusi sa faca toate aceste lucruri? Ne vor santaja cu cele necesare supravieturirii. Cand veti vedea ca oamenii nu vor mai lua pensie sau va fi atat de mica ca nu va ajunge, nu va mai fi de lucru, vor face in asa fel incat sa nu se mai faca investitii. Nu este intamplator ca au atacat in primul rand doua tari ortodoxe: Cipru si Grecia. Vor duce poporul grec la saracie extrema si vor folosi o tactica perfida: daca vrei sa distrugi un popor, distruge-i mai intai ideologia si credinta. Vor actiona si asupra alfabetului nostru. Veti vedea ca nu vom mai avea limba pe care am vorbit-o pana acum. Vor vrea sa schimbe tot. Dar ca sa reuseasca acest lucru vor actiona ca sa ne distruga credinta in adevaratul Dumnezeu. Astfel ca oamenii nu vor mai putea sa faca fata raului.
Combinatia aceasta intre criza economica care va fi foarte puternica…v-am zis de atatea ori sa strangeti hrana pentru ca va va folosi… Grecia va suferi foarte mult de pe urma foametei si a bolilor, nu a razboiului. Deoarece din prostia noastra, in loc sa ne incredem in Dumnezeul cel in Treime, asteptam salvarea de la Troica. Si Dumnezeu a ingaduit ca Troica sa ne conduca pana si guvernul, Troica ne urmareste peste tot. Si toti acestia (n.n. politicienii ) incearca sa linisteasca lumea cum ca in cateva luni, in cativa ani, totul va fi ca inainte. Cine pacaleste pe cine? Cadem din rau in mai rau. Asta pentru ca ne-am indepartat de Dumnezeu. Ceea ce va veni este ingaduit de Dumnezeu, astfel incat multi sa infometeze si sa se smereasca, poate-poate vor dori sa se intoarca la Adevar. Pana acum El ne-a hranit, El ne-a aparat. Toti Sfintii Greciei, care sunt foarte multi, au aparat aceste locuri. Acum sa vedem cine ne va mai apara… Acesti conducatori care sunt mincinosi? Si totusi, nimeni nu are curajul sa spuna toate aceste lucruri, nu au curajul sa se impotriveasca sistemului, celor care ne conduc. Noi vrem sa spunem adevarul…
Memorat
DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
mercurie2
Hero Member
Deconectat
Mesaje: 1878
Raspuns: PROFETII DESPRE ROMANIA
« Raspunde #107 : Aprilie 26, 2013, 21:36:30 »
CONTINUARE
Copii, vine o asemenea distrugere economica in zona euro, incat Uniunea Economica isi traieste ultimele zile…; nici nu trebuie sa fii profet ca sa intelegi asta. Si totusi, va spun ca este si o profetie: Europa va fi distrusa. Planul conducatorilor luciferici a fost urmatorul: mai intai sa stranga toate statele intr-unul singur, apoi sa le dea bani ca sa faca o multime de lucruri, sa construiasca case, sa cumpere masini, de toate. Apoi, cand toti au fost indatorati, au declansat o asa zisa criza economica si au inceput sa ceara banii inapoi. Oamenii au inteles atunci ca nu au de unde sa plateasca, tot asa s-a intamplat si la nivelul statelor: nu au de unde sa plateasca. Cine are atate miliarde ca sa poata sa imprumute Italia, Franta, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru pana si Germania, veti vedea in curand cum se va intoarce ca un bumerang aceasta criza si impotriva Germaniei, …cine are atatea miliarde ca sa imprumute statele lumii si acum le cere inapoi? Adica azi toate statele sunt indatorate la cineva. Acest cineva cine este? Cu multa indemanare ascund acest adevar. De ce?
Aceasta elita luciferica care a strans multi bani, multa bogatie, ia acum toate resursele naturale ale popoarelor; acestia, care sunt foarte putini ca numar, ii putem numara pe degetele de la o mana, in curand vor aduce toata lumea intr-o prima faza a celui de al treilea razboi mondial. Care este aceasta faza? Aceasta prima faza este decadere morala totala a oamenilor si distrugere economica generala. Vor face ca in aceasta Europa “unita” un stat sa se razboiasca cu altul. Acum pare sa fie unita, dar aceasta nu este realitatea… cati cunosc, inteleg aceste lucruri: unul se afla in conflict cu celalalt. Se va crea o stare generala de conflict in interiorul Europei astfel incat un stat va spune altuia: “tu traiesti pe spatele meu”; un stat va acuza pe altul si aceasta asa zisa Europa unita va avea de suferit prima lovitura (razboi): distrugere, disperare, foamete. Acest razboi economic va fi prima faza a celui de al treilea razboi mondial. Este ciudat acest razboi mondial. Nu va fi asa cum a fost primul si cel de-al doilea razboi mondial.
In acest moment la conducerea tarilor se afla dictatori care directioneaza soarta popoarelor lor asa cum le dicteaza elita luciferica formata din acesti 5 oameni. Acestia vor folosi si credinta oamenilor ca sa faca un joc foarte murdar. Vor infilitra oameni in Biserica (in aparenta ai Bisericii) in roluri cheie, pe care mai intai i-au pregatit ca sa ingenuncheze Biserica. Si ii vor obliga mai apoi, chipurile in numele iubirii, sa uneasca toate religiile intr-o pan-religie ecumenista. Vor construi temple pentru aceasta pan-religie, unde vor sluji “dumnezeului universal”, asa cum fiecare il va intelege. Nu va fi Dumnezeul cel Atotputernic asa cum Il stim noi si in Care credem noi, ci va fi “dumnezeul a toate”, al oamenilor murdari, diavolul insusi.
Veti vedea cum se vor construi altare peste tot, chiar si in Roma. De acolo va incepe raul cel mare, acolo biserica catolica va avea multe prigoane de suferit. […]. Dar acest papa care va juca rolul inaintemergatorului si al profetului mincinos, la inceput va face atatea lucruri bune incat lumea il va aplauda si se va bucura ca au ales un Papa perfect. Mai apoi isi va da arama pe fata. Isi va da arama pe fata punand in aplicare anumite ordine, care vor parea la prima vedere bune si corecte, astfel incat lumea le va accepta.
Aceste masuri vor fi pregatirile pentru religia universala. Cine nu va fi de acord cu aceste masuri va fi excomunicat. Orice cardinal sau preot care va vorbi impotriva acestor masuri va fi prigonit. Veti vedea o prigoana continua in interiorul bisericii. […]
Nu va puteti imagina ce rau va veni in interiorul bisericii. Ii vor obliga pe conducatorii Bisericii sa faca ce li se va impune, le vor pune cutitul la gat, ii vor oblige sa participe la reuniuni ecumeniste si va parea ca toti sunt uniti … dar sa stiti ca multi vor fi obligati sa participe, nu vor vrea.
Cineva pregateste acest eveniment important al crearii religiei universale. Acest eveniment va fi o alta faza din cel de-al treilea razboi mondial.
Sa stiti ca cel de-al treilea razboi mondial va avea trei forme: prima va fi distrugerea economica, care va face ca oamenii sa se supuna si sa faca ce li se va impune de catre dusmanii lor, a doua va fi distrugerea credintei si impunerea deciziilor elitei luciferice, adica a pan-religiei, si a treia forma va fi cea sangeroasa. Acest razboi sangeros va avea doua-trei faze: mai intai se vor isca razboaie locale intre state invecinate cum ar fi Coreea de Nord si Coreea de Sud, China cu Japonia, Turcia cu noi, o multime de razboaie locale in toata lumea. Si ce s-a intamplat in Orientul Apropiat, in Libia, Egipt si acum in Siria, ce credeti ca este? Toti sunt amestecati. Acestia le-au declansat. Si in Coreea de Nord tot acestia sunt implicati.
Dupa ce se vor intampla aceste lucruri, toate aceste razboaie intre state, prabusirea economica, imposibilitatea supravieturii, apoi va avea loc si izbucnirea unui mare conflict la care vor participa toate marile puteri ale lumii, precum este Rusia, China, Japonia si America. Atunci raul va deveni foarte mare. Atunci oamenii vor trai disperarea. Ce stat va mai reusi sa mai faca importuri – ca astazi tot ce mancam este din import – , ce stat va mai da hrana altei tari, din moment ce el insusi va avea dificultati? Atunci va veni o mare foamete. Aceasta situatie va dura mult. Noi, aici in Grecia, avem un avantaj si un dezavantaj. Avantajul este ca, datorita saraciei nu vom putea lupta, vi se pare voua ca am putea noi sa stam impotriva Turciei, care a devenit o super putere militara? Dar noi vom avea binecuvantarea lui Dumnezeu. Si va ingadui Dumnezeu sa se intample astfel lucrurile incat, desi pe noi ne vor ataca, turcii se vor afla in conflict cu alte puteri care au interes in zona noastra si care, chipurile ca sa ne ajute, vor intra in lupta de partea noastra si impotriva lor. Acest moment va insemna distrugerea Turciei.
Dar nu se va intampla doar distrugerea Turciei. In acelasi timp in America vor avea loc diverse fenomene naturale nemaiintalnite care ii vor obliga pe americani sa nu se implice in razboi, iar Grecia va lua inapoi Constantinopolul si teritoriile pierdute din Asia Mica. Grecia va creste astfel (…) Marele rau se va intampla in Egnatia Odos (un drum national la nordul Greciei) pentru ca pe acolo vor trece armatele NATO ca sa ajunga in Constantinopol (…)
Memorat
DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
mercurie2
Hero Member
Deconectat
Mesaje: 1878
Raspuns: PROFETII DESPRE ROMANIA
« Raspunde #108 : Aprilie 26, 2013, 21:38:12 »
CONTINUARE
Noi aici suntem o tara plina de sfinti. Acesti sfinti se roaga acum la Dumnezeu ca sa nu pateasca nimic Grecia, adica locul pe care l-au sfintit. Din Cipru, cu Sfantul Spiridon pana in Atena, pana in Tesalonic, cu Sfantul Dumitru, cu Sfantul Nectarie , pentru rugaciunile acestor mari sfinti care imbratiseaza acum biata Elada, Dumnezeu va ingadui sa nu patim un rau prea mare din cauza razboiului; cand va incepe razboiul in Turcia noi vom decide sa participam, vom fi obligati, dar Dumnezeu nu va ingadui sa se verse sange grecesc. Totusi in Grecia va fi durere si rana deoarece foarte multi se vor imbolnavi din cauza lipsei alimentelor. Oamenii vor vedea ca vor fi foarte des intreruperi in alimentarea cu hrana a multor insule grecesti. Si insula mea, Rodos, va avea multe de suferit. Macar de m-ar auzi lumea si ar strange alimente care i-ar ajuta sa supravietuiasca unor vremuri foarte grele (…)
Multi oameni care m-au ascultat deja si au strans alimente acum un an, le-au mancat deja deoarece au ramas fara slujbe si au folosit rezervele pe care le aveau. (…) Cumparati alimente ca sa aveti pentru cel putin sase luni. Important este sa aveti ceva pus deoparte ca sa intrati in panica la inceput. (…)
Vedeti ce s-a intamplat in Cipru: in putine zile au distrus un stat intreg. Ne-am trezit intr-o zi ca totul a fost distrus. Uitati-va la oameni ca nu mai puteau sa-si scoata banii din banca. (…) Credeti ca Ciprul este un caz singular? Nu. Este doar inceputul, ce vom pati cu totii in curand, ceea ce putini au inteles. Of! Cipru, Cipru! In acele zile m-am rugat la Dumnezeu sa ajute Ciprul, aceasta tara chinuita, rastignita. Si Dumnezeu mi-a spus:
“le-am cerut acestor oameni sa se marturiseasca, sa se smereasca, sa Ma primeasca in inima lor. Dar ei s-au purtat cu ipocrizie datorita acestor bogatii pe care le-au primit de la diavol, si au inceput din cauza lacomiei sa isi piarda credinta, sa-L uite pe Dumnezeu. Le-am cerut sa fie masurati, dar nu M-au ascultat”
Foarte multi oameni s-au indepartat de Biserica pentru ca au zis: “acum avem bani, masini, afaceri, ce ne mai trebuie?“ Eu stiu foarte multi oameni care spuneau: “ce-mi pasa mie de ce spun preotii si biserica?”  Si ce s-a intamplat? Dintr-o insula evlavioasa, Cipru a devenit un loc al nesimtirii. Asa cum spunea si parintele Paisie, cand a fost intrebat cand se va elibera Ciprul, a raspuns:
“Cand se vor pocai oamenii” (…)
Un lucru va spun: trebuie sa ne schimbam viata si sa ne intoarcem in inima lui Dumnezeu. De multe ori cand ma rog Il intreb pe Dumneze: “Doamne, cum vor rabda acesti oameni?” Sa stiti ca toti ne temem… In aceasta situatie ce vom face? Doua lucruri: sa avem mereu niste alimente puse deoparte. Oricum nu se vor pierde, le veti pastra si chiar daca nu se va intampla nimic rau, macar sa fie asa, le veti manca mai tarziu. Daca se va intampla ceva rau sa aveti ceva pus deoparte ca sa nu va prinda panica. Asta este pentru trup. Pentru suflet, am altele sa va spun… Toti sfintii din cer spun ca ii vor apara pe acei oameni care sunt evlaviosi, care cred in Dumnezeul si Imparatul nostru. Toti acesti sfinti va vor apara, se vor intampla minuni mari.
Veti vedea ca vom trai cu atat de putin, in momente in care cei din jurul nostru vor avea nevoie de mult. Pentru ca va fi Harul lui Dumnezeu care le va inmulti. Asa cum au mancat evreii mana in desert, asa si noi cu foarte putin vom putea sa supravietuim. Vom supravietui deoarece Dumnezeu a decis ca Grecia sa iasa castigatoare din acest razboi. Atunci cand state in jurul nostru vor avea de suferit de o multime de lucruri, noi in Grecia vom avea parte de liniste si vom fi invatat sa traim smerit, si sa ne multumim si sa supravietuim cu putin. Si Dumnezeu ne va ridica conducatori buni, atat duhovnicesti, cat si politici. Nu pentru prea multi ani… deoarece anii apocaliptici nu ne dau prea multa perspectiva, prea mult timp, totusi noi nu vom avea de suferit raul din jurul nostru. In jurul nostru va fi multa panica, mult sange, foarte mult sange, multa durere. Grecia va arata inca odata, prin credinta sa, ca drumul corect, calea cea buna este adevarata credinta in Hristos! Acest Hristos, Iisus Hristos, nu acela pe care il vor promova satanistii.
Se va putea pregati lumea, se va putea intari pentru ceea ce va urma dupa aceea. Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multa violenta impotriva noastra, a celor ce vor sa ne transforme in niste pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor noastre si a sentimentelor noastre si a creierului nostru…si spun asta pentru ca ceea ce ne pregatesc satanistii este ceva ce nu isi poate imagina nimeni, si totusi acesti satanisti si-au imaginat si vor sti cum sa manipuleze si sa controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Si nu ma refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil…(…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune si Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu inseamna nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care il va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor sti ca nu vom putea supravietui fara ele.
Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.
Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano- echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.
Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip ( nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l vor mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii. Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri. Sa nu va imaginati insa ca Antihrist va reusi sa cucereasca toata lumea. Nu va fi asa! Foarte multe suflete se vor revolta impotriva Antihristului. Vor fi razboaie, prigoane, plangere si mult sange. Dar aceia vor fi cei mai mari sfinti ai tuturor vremurilor. Pana acum ne gandeam la Sfantul Dimitrie, Sfantul Gheorghe, Sfanta Ecaterina si ziceam: “Doamne, de am fi trait si noi in vremurile acelea sfinte!” Acum cei ce-L iubesc pe Dumnezeu vor avea in fata, cu ajutorul lui Dumnezeu, vremuri de marturisire si posibilitatea de a invinge.
Memorat
DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
mercurie2
Hero Member
Deconectat
Mesaje: 1878
Raspuns: PROFETII DESPRE ROMANIA
« Raspunde #109 : Aprilie 26, 2013, 21:39:22 »
CONTINUARE
Totusi, subliniez, ca sa invinga acesti oameni care doresc sa-L marturiseasca pe Dumnezeu si nu vor primi pecetea trebuie sa aiba totala incredere in Dumnezeu, sa I se incredinteze total lui Dumnezeu ca niste prunci, si asa de mare va fi puterea Harului peste ei ca nimic nu va putea sa le faca rau, si nu in ultimul rand ceea ce ii va intari si ii va aparea cel mai mult este Sfanta Impartasanie. Cine nu se va impartasi, cu credinta si cu dragoste, intelegand ca primeste Sangele si Trupul Dumnezeu-Omului, acela va suferi mult.
Puterea noastra in vremurile eshatologice va fi, pe langa credinta noastra in adevaratul Fiu al lui Dumnezeu, Iisus Hristos, va fi Sfanta Impartasanie. Si increderea noastra in Dumnezeu ne va face una cu El si Sfanta Impartasanie ne va da puterea sa vedem ceea ce ceilalti nu vor putea vedea. Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive. Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze. De aceea va rog, va implor sa va schimbati atitudinea fata de Sfanta Impartasanie. Sfanta Impartasanie nu este un premiu pentru virtute, ci este izvorul vietii, este Insusi Iisus Hristos care Se daruieste celor Care Il doresc si Il cauta ca si Salvator. Nu vine Hristos sa premieze sufletele luptatoare, ci vine ca sa intareasca sufletele luptatorilor.
Impreuna cu El vom invinge, impreuna cu Duhul Sfant. Este gresit ceea ce spun cei care spun ca vor lupta [doar prin fortele proprii, n.n.] sa devina buni, smeriti ca sa primeasca Duhul Sfant. Cine credeti ca poate reusi sa duca aceasta lupta impotriva diavolului fara ajutorul iubitului nostru Iisus Hristos? Cu acest ajutor Il rugam pe Dumnezeu sa ne dea puterea ca, intariti, noi impreuna cu El sa ne luptam cu diavolul. Si cand Dumnezeu vede ca Il rugam din tot sufletul acest lucru, atunci ne da Duhul Sfant ca sa ne intareasca si sa putem lupta. Si cand va vedea ca noi luptam cu inima smerita ne va acoperi cu toate darurile Duhului Sfant, atunci sufletele noastre se vor sfinti prin dumnezeiescul sange, prin Duhul Sfant pe care l-am primit prin impartasanie. (…)
Ceea ce va urma acum va face pe cei ce cred in Dumnezeu sa Ii dea slava si mai multa deoarece vor trai in asa fel minunat, vor rezista in mod minunat si inima lor va fi plina de liniste, pace si iubire pentru Dumnezeu in momente in care ceilalti vor trai in panica si durere. Dar ca sa aveti aceasta pace in inimile voastre trebuie sa marturisiti acest lucru: Doamne, Tu esti Dumnezeul inimii mele si Tie cu toata increderea Iti dau sufletul meu; ceea ce Te rugam, Doamne, este sa ne inunzi cu dragostea Ta Dumnezeiasca ca sa Te iubim cu toata inima. (…)
Cati vom spune aceasta rugaciune nu vom suferi de cele pe care le pregateste satana pentru copiii lui. Noi suntem copiii mult-milostivului Dumnezeu Care ne iubeste ca pe pruncii pe care ii poarta in brate mama de prunc. (…)
Ceea ce trebuie sa ne dorim este casa noastra sa fie inima lui Dumnezeu, hrana sa fie Duhul Sfant, odihna noastra sa fie harul Duhului Sfant, iubirea Lui, imbratisarea Lui si copiii cerului, Sfintii nostri sa fie prietenii nostri, fratii nostri. Doar cei care vor avea o familie in Cer vor putea supravietui vremurilor ce vor urma. Acum vom trai fie minunea minunilor sau cea mai adanca disperare“.
“Copii, îmi cereți să vă spun despre cel de-al treilea război mondial, îmi cereți să vă spun despre țara noastră (Grecia), ce se va întâmpla, unde se va opri această cumplită situație cu Troica.

Vreau să știți ceva: trăim vremuri apocaliptice. Cine nu a înțeles acest lucru, doarme un somn adânc. Cine nu vede ceea ce se întâmplă azi ca făcând parte din timpul Apocalipsei nu a înțeles nici ce este Apocalipsa, nici ce înseamnă Antihrist.

 

Vreau să știți că noi suntem foarte binecuvântați datorită credinței noastre în Sfânta Treime. Mesajul lui Dumnezeu pentru aceste vremuri cumplite este că: El ne iubește ca o mamă, iar noi suntem copiii Săi.

“Acest război care a început la nivel mondial nu este un război între state, nu este un război ca altele, ci este un război pe care l-a pregătit Antihristul pentru a se găsi într-o confruntare directă cu Fiul meu”, așa ne grăiește Sfânta Născatoare de Dumnezeu. Tot acest sistem care se construiește la nivel mondial este ceva ce a fost creat de diavol cu multă măiestrie, veți vedea în curând, pentru a se război cu Iisus și ca să ne câștige inimile. De aceea zice Maica Domnului:

– “Dacă mă iubiți, dacă vreți să mă slăviți, credeți-mă că cea mai mare bucurie a mea este să-L iubiți pe Fiul meu. Oricine Îl va iubi pe Fiul meu va avea curaj să reziste, să lupte, să mărturisească și să vadă acest adevăr crunt al marelui război care se apropie, între Iisus Hristos și Lucifer”.
Iisus Hristos, ca Om și Dumnezeu, este marea problemă a conducătorilor luciferici ai acestei lumi. Iisus Hristos este Cel ce va îndura înca o dată o mare pătimire din partea diavolului. De ce diavolul Îl războiește pe Hristos? Deoarece dorește să-I ia locul… de aceea și vine cu acest nume în lume: Anti-Hristos, împotriva lui Hristos. Vrea să câștige locul lui Hristos iî inimile noastre. Dar ca să ne câștige inima trebuie să i-o dăm noi. Dacă nu i-o dăm noi, atunci acesta nu poate să intre, orișicât ar striga furios, orișicât s-ar zbate, nu poate intra în inima noastră dacă nu suntem noi de acord. Ca să fim de acord, trebuie să trăim după cum dorește Lucifer și după cum ne dictează noua ordine mondială. Prin această ordine mondială, Lucifer dorește să facă un Guvern mondial și o religie mondială, unind toate religiile într-una. Vrea să facă cea mai rea cu putință formă de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Îl iubește pe Mesia și, în numele iubirii, va uni toate bisericile, și pe cele păgâne și pe cele pseudo-creștine și pe cei care nu cred în Dumnezeu.
Când veți vedea aceste lucruri să fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicești, patriarhi, preoți să știți că venirea lui Lucifer este aproape și mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol și Hristos. Când veți vedea acestea, să știti că au început a doua oară prigoana, patimile Domnului nostru. Pentru ca să înceapă această prigoană diavolul a pregătit terenul înrobind conștiințele, națiunile, conducătorii statelor lumii, să înrobească însăși supraviețuirea oamenilor, care va fi în mâinile lui. Când un om nu are ce mânca, ar face orice ca să aibă puțină mâncare.
Ceea ce nu au înțeles conducătorii noștri este că acest război nu este în primul rând împotriva oamenilor și a statelor, este în principal împotriva lui Hristos. Veți vedea în curând că vor vrea să facă cât mai multe moschei și vor încerca să șteargă semnul crucii chiar și de pe steagul nostru. Tot ce va aminți de numele lui Hristos și de dragostea Lui va fi distrus și să știți că atunci va începe marea prigoană.
Veți vedea cum musulmanii, ateii, budiștii vor fi lăsați să facă ce vor dori. Ce fac musulmanii? Ce religie spune să omori oameni? Oare Dumnezeu cel milostiv vrea așa ceva? Vor fi lăsați să ne distrugă bisericile, să violeze femei creștine, vor distruge satele creștine. Veți vedea în curând că se vor întâmpla acestea. La început vor începe în altă parte și apoi vor ajunge și la noi. Și din păcate, conducătorii noștri pe care i-am votat vor spune că trebuie să se faca moschei ca să demonstrăm că suntem toleranți, chiar și-n Sfântul Munte se vor amesteca. Îi vor obliga pe aghioriți să lase să intre pe oricine. Veți vedea, vor cere să intre până și femei. Vor ajunge călugării să se gândească dacă să mai rămână sau nu în Muntele Athos.

Nu vă puteți imagina ce au pregătit acești conducători satanici: își vor bate joc de steagul nostru care va rămâne fără cruce, își vor bate joc de bisericile noastre, vor spune să nu mai bată clopotele ca să nu mai deranjeze lumea, să nu mai trezească lumea… Toate acestea se vor desfășura în interiorul bisericii; dar nu le va păsa când ceilalți, musulmanii vor crea probleme mari, conflicte în toată lumea ortodoxă. Cum vor reuși să facă toate aceste lucruri? Ne vor șantaja cu cele necesare supraviețuririi. Când veți vedea că oamenii nu vor mai lua pensie sau va fi atât de mică că nu va ajunge, nu va mai fi de lucru, vor face în așa fel încât să nu se mai faca investiții. Nu este întâmplător că au atacat în primul rând două țări ortodoxe: Cipru și Grecia. Vor duce poporul grec la sărăcie extremă și vor folosi o tactică perfidă: dacă vrei să distrugi un popor, distruge-i mai întâi ideologia și credința. Vor acționa și asupra alfabetului nostru. Veți vedea că nu vom mai avea limba pe care am vorbit-o până acum. Vor vrea să schimbe tot. Dar ca să reușească acest lucru vor acționa ca să ne distrugă credința în adevăratul Dumnezeu. Astfel că oamenii nu vor mai putea să facă față răului.
Combinația aceasta între criza economică care va fi foarte puternică…v-am zis de atatea ori să strângeți hrana pentru că vă va folosi… Grecia va suferi foarte mult de pe urma foametei și a bolilor, nu a războiului. Deoarece din prostia noastră, în loc să ne încredem în Dumnezeul cel în Treime, așteptăm salvarea de la Troică. Și Dumnezeu a îngăduit ca Troica să ne conducă până și  guvernul, Troica ne urmărește peste tot. Și toți aceștia (n.n. politicienii ) încearcă să liniștească lumea cum că în câteva luni, în câțiva ani, totul va fi ca înainte. Cine păcălește pe cine? Cădem din rău în mai rău. Asta pentru că ne-am îndepărtat de Dumnezeu. Ceea ce va veni este îngăduit de Dumnezeu, astfel încât mulți să înfometeze și să se smerească, poate-poate vor dori să se întoarcă la Adevăr. Până acum El ne-a hrănit, El ne-a apărat. Toți Sfinții Greciei, care sunt foarte mulți, au apărat aceste locuri. Acum să vedem cine ne va mai apăra… Acești conducători care sunt mincinoși? Și totuși, nimeni nu are curajul să spună toate aceste lucruri, nu au curajul să se împotrivească sistemului, celor care ne conduc. Noi vrem să spunem adevărul…

Copii, vine o asemenea distrugere economică în zona euro, încât Uniunea Economica își trăiește ultimele zile…; nici nu trebuie să fii profet ca să înțelegi asta. Și totuși, vă spun că este și o profeție: Europa va fi distrusă. Planul conducătorilor luciferici a fost următorul: mai întâi să strângă toate statele într-unul singur, apoi să le dea bani ca sa facă o mulțime de lucruri, să construiască case, să cumpere mașini, de toate. Apoi, când toți au fost îndatorați, au declanșat o așa zisă criză economică și au început să ceară banii înapoi. Oamenii au înțeles atunci că nu au de unde să plătească, tot așa s-a întâmplat și la nivelul statelor: nu au de unde să plătească. Cine are atâte miliarde ca să poată să împrumute Italia, Franța, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru până și Germania, veți vedea în curând cum se va întoarce ca un bumerang aceasta criză și împotriva Germaniei, cine are atâtea miliarde ca să împrumute statele lumii și acum le cere înapoi? Adică azi toate statele sunt îndatorate la cineva. Acest cineva cine este? Cu multă îndemânare ascund acest adevăr. De ce?
Aceasta elită luciferică care a strâns mulți bani, multă bogăție, iar acum toate resursele naturale ale popoarelor; aceștia, care sunt foarte puțini ca număr, îi putem număra pe degetele de la o mână, în curând vor aduce toată lumea într-o primă fază a celui de al treilea război mondial. Care este această fază? Aceasta primă fază este decădere morală totală a oamenilor și distrugere economică generală. Vor face ca în această Europă “unită” un stat să se războiască cu altul. Acum pare să fie unită, dar aceasta nu este realitatea… căți cunosc, înțeleg aceste lucruri: unul se află în conflict cu celălalt. Se va crea o stare generală de conflict în interiorul Europei astfel încât un stat va spune altuia: “tu trăiești pe spatele meu”; un stat va acuza pe altul și această așa zisa Europă unită va avea de suferit prima lovitură (război): distrugere, disperare, foamete. Acest război economic va fi prima fază a celui de al treilea război mondial. Este ciudat acest război mondial. Nu va fi așa cum a fost primul și cel de-al doilea război mondial.
În acest moment la conducerea țărilor se află dictatori care direcționează soarta popoarelor lor așa cum le dicteaza elita luciferică formată din acești 5 oameni. Aceștia vor folosi și credința oamenilor ca să facă un joc foarte murdar. Vor infilitra oameni în Biserică (în aparență ai Bisericii) în roluri cheie, pe care mai întâi i-au pregătit ca să îngenuncheze Biserica. Și-i vor obliga mai apoi, chipurile în numele iubirii, să unească toate religiile într-o pan-religie ecumenistă. Vor construi temple pentru această pan-religie, unde vor sluji “dumnezeului universal”, așa cum fiecare îl va înțelege. Nu va fi Dumnezeul cel Atotputernic așa cum îl știm noi și în Care credem noi, ci va fi “dumnezeul a toate”, al oamenilor murdari, diavolul însuși.
Veți vedea cum se vor construi altare peste tot, chiar și-n Roma. De acolo va începe răul cel mare, acolo biserica catolică va avea multe prigoane de suferit.

  Dar acest papă care va juca rolul înaintemergătorului și al profetului mincinos, la început va face atâtea lucruri bune încât lumea îl va aplăuda și se va bucura că au ales un Papă perfect. Mai apoi își va da arama pe față. Își va da arama pe față punând în aplicare anumite ordine, care vor părea la prima vedere bune și corecte, astfel încât lumea le va accepta.
Aceste măsuri vor fi pregătirile pentru religia universală. Cine nu va fi de acord cu aceste măsuri va fi excomunicat. Orice cardinal sau preot care va vorbi împotriva acestor măsuri va fi prigonit. Veți vedea o prigoană continuă în interiorul bisericii. […]
Nu vă puteți imagina ce rău va veni în interiorul bisericii. Îi vor obliga pe conducătorii Bisericii să facă ce li se va impune, le vor pune cuțitul la gât, îi vor oblige să participe la reuniuni ecumeniste și va părea că toți sunt uniți… dar să știți că mulți vor fi obligați să participe, nu vor vrea.
Cineva pregătește acest eveniment important al creării religiei universale. Acest eveniment va fi o altă fază din cel de-al treilea război mondial.
Să știți că cel de-al treilea război mondial va avea trei forme: prima va fi distrugerea economică, care va face ca oamenii să se supună și să facă ce li se va impune de către dușmanii lor, a doua va fi distrugerea credinței și impunerea deciziilor elitei luciferice, adică a pan-religiei, și a treia formă va fi cea sângeroasă. Acest război sângeros va avea două-trei faze: mai întâi se vor isca războaie locale între state învecinate cum ar fi Coreea de Nord și Coreea de Sud, China cu Japonia, Turcia cu noi, o mulțime de războaie locale în toată lumea. Și ce s-a întâmplat în Orientul Apropiat, în Libia, Egipt și acum în Siria, ce credeți că este? Toți sunt amestecați. Aceștia le-au declanșat. Și-n Coreea de Nord tot aceștia sunt implicați.
După ce se vor întampla aceste lucruri, toate aceste războaie între state, prăbușirea economică, imposibilitatea supraviețurii, apoi va avea loc și izbucnirea unui mare conflict la care vor participa toate marile puteri ale lumii, precum este Rusia, China, Japonia și America. Atunci răul va deveni foarte mare. Atunci oamenii vor trăi disperarea. Ce stat va mai reuși să mai facă importuri – ca astăzi tot ce mâncăm este din import, ce stat va mai da hrană altei țări, din moment ce el însuși va avea dificultăți? Atunci va veni o mare foamete. Aceasta situație va dura mult. Noi, aici in Grecia, avem un avantaj și un dezavantaj. Avantajul este că, datorită sărăciei nu vom putea lupta, vi se pare vouă că am putea noi să stăm împotriva Turciei, care a devenit o super putere militară? Dar noi vom avea binecuvântarea lui Dumnezeu. Și va îngădui Dumnezeu să se întâmple astfel lucrurile încât, deși pe noi ne vor ataca, turcii se vor afla în conflict cu alte puteri care au interes în zona noastră și care, chipurile ca să ne ajute, vor intra în luptă de partea noastră și împotriva lor. Acest moment va însemna distrugerea Turciei.
Dar nu se va întâmpla doar distrugerea Turciei. În același timp în America vor avea loc diverse fenomene naturale nemaiîntâlnite care-i vor obliga pe americani să nu se implice în război, iar Grecia va lua înapoi Constantinopolul și teritoriile pierdute din Asia Mică. Grecia va crește astfel. Marele rău se va întâmpla în Egnația Odos (un drum național la nordul Greciei) pentru că pe acolo vor trece armatele NATO ca să ajungă-n Constantinopol.
 

 Noi aici suntem o țară plină de sfinți. Acești sfinți se roagă acum la Dumnezeu ca să nu pățească nimic Grecia, adică locul pe care l-au sfințit. Din Cipru, cu Sfântul Spiridon până-n Atena, până-n Tesalonic, cu Sfântul Dumitru, cu Sfântul Nectarie , pentru rugăciunile acestor mari sfinți care îmbrățișează acum biata Elada, Dumnezeu va îngădui să nu pătim un rău prea mare din cauza războiului; când va începe războiul în Turcia noi vom decide să participăm, vom fi obligați, dar Dumnezeu nu va îngădui să se verse sânge grecesc. Totuși în Grecia va fi durere și rană deoarece foarte mulți se vor îmbolnăvi din cauza lipsei alimentelor. Oamenii vor vedea că vor fi foarte des întreruperi în alimentarea cu hrană a multor insule grecești. Și insula mea, Rodos, va avea multe de suferit. Măcar de m-ar auzi lumea și ar strânge alimente care i-ar ajuta să supraviețuiască unor vremuri foarte grele.

Mulți oameni care m-au ascultat deja și au strâns alimente acum un an, le-au mâncat deja deoarece au rămas fără slujbe și au folosit rezervele pe care le aveau. Cumpărați alimente ca să aveți pentru cel puțin șase luni. Important este să aveți ceva pus deoparte ca să nu intrați în panică la început. (…)
Vedeți ce s-a întamplat în Cipru: în puține zile au distrus un stat întreg. Ne-am trezit într-o zi că totul a fost distrus. Uitați-vă la oameni că nu mai puteau să-și scoată banii din bancă. Credeți că Ciprul este un caz singular? Nu. Este doar începutul, ce vom pați cu toții în curând, ceea ce puțini au înțeles. Of! Cipru, Cipru! În acele zile m-am rugat la Dumnezeu să ajute Ciprul, această țară chinuită, răstignită. Și Dumnezeu mi-a spus:
“Le-am cerut acestor oameni să se mărturisească, să se smerească, să Mă primească în inima lor. Dar ei s-au purtat cu ipocrizie datorită acestor bogății pe care le-au primit de la diavol, și au început din cauza lăcomiei să-și piardă credința, să-L uite pe Dumnezeu. Le-am cerut să fie măsurați, dar nu M-au ascultat”.

Foarte mulți oameni s-au îndepărtat de Biserică pentru că au zis: “acum avem bani, mașini, afaceri, ce ne mai trebuie?“ Eu știu foarte mulți oameni care spuneau: “ce-mi pasă mie de ce spun preoții și biserica?”  Și ce s-a întâmplat? Dintr-o insula evlavioasă, Cipru a devenit un loc al nesimțirii. Așa cum spunea și părintele Paisie, când a fost întrebat când se va elibera Ciprul, a răspuns:
“Când se vor pocăi oameni!”

Un lucru vă spun: trebuie să ne schimbăm viața și să ne întoarcem în inima lui Dumnezeu. De multe ori când mă rog Îl întreb pe Dumneze: “Doamne, cum vor răbda acești oameni?” Să știți că toți ne temem… În această situație ce vom face? Două lucruri:

  să avem mereu niște alimente puse deoparte. Oricum nu se vor pierde, le veți păstra și chiar dacă nu se va întâmpla nimic rău, măcar să fie așa, le veți mânca mai târziu. Dacă se va întâmpla ceva rău să aveți ceva pus deoparte ca să nu vă prindă panica. Asta este pentru trup.

Pentru suflet, am altele să vă spun… Toți sfinții din cer spun că-i vor apăra pe acei oameni care sunt evlavioși, care cred în Dumnezeul și Împăratul nostru. Toți acești sfițti vă vor apăra, se vor întâmpla minuni mari.

Veți vedea că vom trăi cu atât de puțin, în momente în care cei din jurul nostru vor avea nevoie de mult. Pentru că va fi Harul lui Dumnezeu care le va înmulți. Așa cum au mâncat evreii mană în deșert, așa și noi cu foarte puțin vom putea să supraviețuim. Vom supraviețui deoarece Dumnezeu a decis ca Grecia să iasă câștigătoare din acest război. Atunci când state în jurul nostru vor avea de suferit de o mulțime de lucruri, noi in Grecia vom avea parte de liniște și vom fi invațat să trăim smerit, și să ne mulțumim și să supraviețuim cu puțin. Și Dumnezeu ne va ridica conducători buni, atât duhovnicești, cât și politici. Nu pentru prea mulți ani… deoarece anii apocaliptici nu ne dau prea multă perspectivă, prea mult timp, totuși noi nu vom avea de suferit răul din jurul nostru. În jurul nostru va fi multă panică, mult sânge, foarte mult sânge, multă durere. Grecia va arată încă odată, prin credința sa, ca drumul corect, calea cea bună este adevărata credință în Hristos! Acest Hristos, Iisus Hristos, nu acela pe care îl vor promova sataniștii. Se va putea pregăti lumea, se va putea întări pentru ceea ce va urma după aceea. Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multă violență împotriva noastră, a celor ce vor să ne transforme în niște pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar și a gândurilor noastre și a sentimentelor noastre și a creierului nostru… și spun asta pentru că ceea ce ne pregătesc sataniștii este ceva ce nu își poate imagina nimeni, și totuși acești sataniști și-au imaginat și vor ști cum să manipuleze și să controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Și nu mă refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil, ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune și Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu înseamnă nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care îl va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor ști că nu vom putea supraviețui fără ele.

Acest semn cum va fi? Această pecete va fi o invenție satanică extrem de complexă, dar pe de altă parte și foarte subtilă, care va funcționa pe două nivele.

Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem să recepționăm programe la televizor. Prima oara vor încerca să ne dea aceasta antenă, pe căi ocolite, în special prin așa zise “vaccinuri” vor încerca să ne implanteze nano – echipamente în corp, invizibile cu ochiul liber și care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi și interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care îl vor implanta pe mână sau pe frunte, un nano-cip ( nu ca cele pe care le știm acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja în corpul nostru și care vor funcționa ca un tot unitar, ca un computer și vor transmite informații. Acest dispozitiv va putea să interacționeze strâns cu materialul genetic al omului, cu creierul și cu sistemul nervos, astfel încât nimeni nu va putea să-l mai scoată. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Și cine va înțelege că ceva nu e în regulă nu-l vor mai putea scoate. Cine va încerca să-l scoată va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decât creștinii. Dar asta nu se va întâmpla acum. Generația noastră nu va trăi aceste vremuri. Următoarea generație va vedea aceste lucruri. Să nu vă imaginați însă că Antihrist va reuși să cucerească toată lumea. Nu va fi așa! Foarte multe suflete se vor revolta împotriva Antihristului. Vor fi războaie, prigoane, plângere și mult sânge. Dar aceia vor fi cei mai mari sfinți ai tuturor vremurilor. Până acum ne gândeam la Sfântul Dimitrie, Sfântul Gheorghe, Sfânta Ecaterina și ziceam: “Doamne, de am fi trăit și noi în vremurile acelea sfinte!” Acum cei ce-L iubesc pe Dumnezeu vor avea în față, cu ajutorul lui Dumnezeu, vremuri de mărturisire și posibilitatea de a învinge.

Totuși, subliniez, ca să învingă acești oameni care doresc să-L mărturisească pe Dumnezeu și nu vor primi pecetea trebuie să aibă totală încredere în Dumnezeu, să I se încredințeze total lui Dumnezeu ca niște prunci, și așa de mare va fi puterea Harului peste ei că nimic nu va putea să le facă rău, și nu în ultimul rând ceea ce îi va întări și-i va apăra cel mai mult este Sfânta Împărtășanie. Cine nu se va împărtăși, cu credință și cu dragoste, înțelegând că primește Sângele și Trupul Dumnezeu-Omului, acela va suferi mult.
Puterea noastră în vremurile eshatologice va fi, pe lângă credința noastră-n adevăratul Fiu al lui Dumnezeu, Iisus Hristos, va fi Sfânta Împărtășanie. Și încrederea noastră în Dumnezeu ne va face una cu El și Sfânta Împărtășanie ne va da puterea să vedem ceea ce ceilalți nu vor putea vedea. Nu vor putea exista în noi ceea ce sataniștii vor încerca să ne introduca prin înșelăciune, acele nano-dispozitive. Sfânta Împărtășanie va avea o asemenea putere încât va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze.  

De aceea vă rog, vă implor să vă schimbați atitudinea față de Sfânta Împărtășanie! Sfânta Împărtășanie nu este un premiu pentru virtute, ci este izvorul vieții, este Însuși Iisus Hristos care Se dăruiește celor Care Îl doresc și Îl caută ca și Salvator. Nu vine Hristos să premieze sufletele luptătoare, ci vine ca să întărească sufletele luptătorilor.

Împreuna cu El vom învinge, împreună cu Duhul Sfânt. Este greșit ceea ce spun cei care spun că vor lupta [doar prin forțele proprii, n.n.] să devină buni, smeriți ca să primească Duhul Sfânt. Cine credeti ca poate reuși să ducă această luptă împotriva diavolului fără ajutorul iubitului nostru Iisus Hristos? Cu acest ajutor Îl rugăm pe Dumnezeu să ne dea puterea ca, întăriți, noi împreună cu El să ne luptăm cu diavolul. Și când Dumnezeu vede că Îl rugăm din tot sufletul acest lucru, atunci ne dă Duhul Sfânt ca să ne întărească și saă putem lupta. Și când va vedea că noi luptăm cu inima smerită ne va acoperi cu toate darurile Duhului Sfânt, atunci sufletele noastre se vor sfinți prin dumnezeiescul sange, prin Duhul Sfânt pe care l-am primit prin Împărtășanie. 
Ceea ce va urma acum va face pe cei ce cred în Dumnezeu să Îi dea slavă și mai multă deoarece vor trai în așa fel minunat, vor rezista în mod minunat și inima lor va fi plină de liniște, pace și iubire pentru Dumnezeu în momente în care ceilalți vor trăi în panică și durere. Dar ca să aveți această pace în inimile voastre trebuie să mărturisiți acest lucru: Doamne, Tu ești Dumnezeul inimii mele și Tie cu toată încrederea Îți dau sufletul meu; ceea ce Te rugăm, Doamne, este să ne inunzi cu dragostea Ta Dumnezeiască ca să Te iubim cu toată inima.
Câți vom spune această rugăciune nu vom suferi de cele pe care le pregătește satana pentru copiii lui. Noi suntem copiii mult-milostivului Dumnezeu Care ne iubește ca pe pruncii pe care îi poartă-n brațe mama de prunc.

Ceea ce trebuie să ne dorim este: casa noastră să fie inima lui Dumnezeu, hrana să fie Duhul Sfânt, odihna noastră să fie harul Duhului Sfânt, iubirea Lui, îmbrățișarea Lui și copiii cerului, Sfinții noștri să fie prietenii noștri, frații noștri. Doar cei care vor avea o familie în Cer vor putea supraviețui vremurilor ce vor urma. Acum vom trăi fie minunea minunilor, sau cea mai adâncă disperare“.