Copiii nostri, sclavii lor sexuali

0
2803
Copiii nostri, sclavii lor sexuali
Europa ne tot învaţă cum să gândim, ce e bine şi ce e rău. Ne arată cât de înapoiaţi suntem şi cât de greşite ne sunt căile. În seara asta aş vrea să vorbesc despre două cazuri, petrecute în Germania. De ce Germania? Pentru că este „motorul” Europei, este forţa economică şi politică, ce dă tonul şi stabileşte tendinţele politice europene. Iar la sfârşitul rândurilor, pe care le voi aşterne, vă rog să vă răspundeţi măcar la o singură întrebare: asta vrem şi în România?

Primul caz este din Osnabrück. În acea localitate, o familie de musulmani semianalfabeţi l-a incitat pe unul dintre băieţii de 21 de ani din familie să o răpească pe o fetiţă de 11 ani, pentru a se căsători mai apoi cu ea. Din moment ce copila nu a vrut să întreţină raporturi sexuale cu respectivul, familia l-a constrâns pe bărbat să o violeze pe fetiţă, întreg clanul participând mai mult sau mai puţin direct la oroare.

După ce fapta a ieşit la iveală, judecătorilor germani, chemaţi să împartă dreptatea într-un caz evident de pedofilie, li s-a spus că ar fi vorba despre o tradiţie musulmană. Aşa s-ar practica la ei…

Concluzia a fost că toţi cei implicaţi au fost eliberaţi, s-au dat nişte pedepse cu suspendare, fără amenzi, pentru că judecătorii au considerat că infractorul, trăind din ajutor social, nu mai are posibilitatea de a plăti daune victimei sau amenzi, şi nici nu poate presta muncă în folosul comunităţii, deoarece aceasta i-ar afecta şansele de angajare.

Întrebarea este, dacă un german ar fi comis aceeaşi faptă, care ar fi fost pedepsele? Garantat nu ar fi scăpat aşa uşor, şi asta pe bună dreptate! Un copil violat este un copil violat, indiferent de tradiţii!

Al doilea caz, şi mai oribil, petrecut în 2009, arată că nu este vorba despre cazuri individuale, ci despre o ură bolnavă, pe care şi-o varsă asupra celor ce i-au primit cu braţe deschise în cel mai perfid mod cu putinţă. Mai mulţi ţigani originari din Kosovo au abordat-o pe fetiţă pe stradă. Aceasta, crescută în spiritul multiculturalismului şi a îmbogăţirii culturale, pe care o aduc străinii în culturile autohtone, a răspuns prietenos.

În acel moment, ţiganii au luat-o pe fetiţă pe sus, au dus-o într-un loc ascuns şi au violat-o. Probele administrate la proces au relevat faptul că fetiţa a fost violată atât vaginal, cât şi oral şi anal, iar atunci când a strâns din dinţi de durere a fost lovită cu pumnii în gură de acele animale pentru a i-o deschide… ca să le satisfacă poftele bolnave!

De ce dau aceste detalii îngrozitoare? Pentru că trebuie să vedem drama umană! Trebuie să vedem cu ce animale avem de-a face!

Făptaşii au fost prinşi. Manuela, fetiţa batjocorită este internată, având mai mult de o tentativă de suicid. O viaţă distrusă. Şi a ei, dar şi a părinţilor, rudelor, prietenilor…

Muslija, ţiganul kosovar, a fost însă eliberat pe parcursul cercetărilor. Şi a fugit în Kosovo. A fost condamnat tardiv, căci el este în continuare liber. Chiar mai mult, ca urmare a cererii de repatriere, soţia ţiganului violator a primit 10.000 de Euro din partea statului german pentru a se repatria împreună cu copiii (violatorului). Ce ziceţi, a dat infractorul o petrecere pe banii statului german (între care se găseau şi taxe plătite de părinţii Manuelei)? Eu zic că da!

Iată cum se folosesc două sisteme de valori, două sisteme de justiţie paralele. Iată cum violatori pedofili sunt eliberaţi. Iată cum copii noştri (pentru că şi părinţii germani ai copiilor violaţi sunt europeni, albi, ca şi noi) sunt doar jucării sexuale în ochii acestor animale, iar sistemul bolnav de justiţie le încurajează faptele!

În curând aceasta va fi realitatea şi în România, dacă nu facem nimic şi continuăm să înghiţim basmele UE.

Deci, revin la întrebare: asta vrem şi în România?

site sursa agonia-natiunii.info