Un pictor care a fost pe cale să fie avortat trimite picturi clinicilor de avorturi

0
805
Un pictor care a fost pe cale să fie avortat trimite picturi clinicilor de avorturi
Cunoscutul artist la nivel naţional, Ron DiCianni, a fost salvat de la avort cu câteva minute înainte de ora la care practic era programat să moară. În urmă cu şaizeci de ani mama sa s-a hotărât să plece de la o clinică de avorturi răzgândindu-se în ultimul moment. Ziarul U-T San Diego scrie:


Renumitul artist creştin care trăieşte acum în Temecula a afirmat că mama sa se afla într-o clinică de avorturi unde urma să facă o întrerupere de sarcină, când o intervenţie divină a oprit-o. Ea spune că a auzit o voce spunând tare: „Nu face asta, am un plan cu acest copil!” a mărturisit DiCianni. “Aşa că a îndepărtat acul şi mi-a dăruit şansa la viaţă.”


DiCianini este un artist creştin, iar viaţa lui este plină de dovezi că Dumnezeu a avut, într-adevăr, un plan pentru el.

Opera sa artistică i-a adus recunoaştere naţională fiind desemnat ca artist oficial al Comitetului Olimpic din Statele Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice de la Moscova.


Mai nou, DiCianni este fondatorul unei fundaţii pro-viaţă. DiCianni vrea să îşi folosească talentul pentru a încuraja şi alte mame să aleagă viaţa pentru copiii lor, la fel ca şi mama sa. În viziunea lui, fiecare copil a fost lăsat pe lume un scop.


În ianuarie 2013 fundaţia  Before I formed you ” a început să funcţioneze. Prin parteneriat cu biserica Rancho Community din California, DiCianni strânge fonduri pentru a pune o  pictură specială în clinicile de avorturi, cabinetele de planificare familială, centrele de criză de sarcină, cabinetele de pediatrie şi ginecologie.


U-T San Diego explică: “Eforturile se centrează pe o pictură făcută de DiCianni, în care este reprezentată cumnata sa, când era însărcinată în 9 luni. Imaginea reprezintă mâna Domnului Iisus Hristos care atinge cu delicateţe abdomenul mamei şi o strălucire de stea care se aprinde în locul acela în care cei doi se intersectează…”


„Dacă tinerele femei ar arunca o privire la această pictură ar înţelege în inimile lor faptul că poartă o viaţă în pântece”, a spus DiCianni. „În acest sens, oameni şi biserici pot dona fundaţiei pentru a putea plăti şi trimite  postere şi alte materiale către clinicile de avort şi centrele de criză de sarcină.”


DiCianni a recunoscut faptul că şansele ca un furnizor de servicii de avorturi să afişeze acele imagini sunt mici, dar a spus că merită încercat. “Poate că cel ce oferă servicii de avorturi vor spune: „nu ştiu dacă ceea ce fac este corect, dar din moment ce oferim oamenilor şi şansa să se răzgândească, vom agăţa acestea undeva unde oamenii care sunt la hotarul dintre cele două opţiuni le-ar putea vedea” a spus el.


Membrii Rancho Community Church au donat deja o sumă suficientă pentru a plasa 115 picturi, iar o altă biserică li s-a alăturat la scurt timp după aceasta. Se pare că oamenii susţin viziunea schimbării inimilor în orice mod posibil, bazată pe oricare talent cu care fiecare persoană a fost înzestrată. Directorul executiv al unui centru PRC (Pregnacy Resource Center), care urmează să primească un tablou şi-a deschis inima: “Sperăm că acest lucru va determina femeile să îşi dorească să îşi păstreze copiii sau să îi ofere spre adopţie. Şi mai sperăm ca persoanele care se ocupă de avorturi vor schimba în inima lor părerea legată de acestea.”


Într-adevăr, unul dintre scopurile principale ale lui DiCianni este acela de a împărtăşi acest tablou cu cei care sunt profund implicaţi în favoarea avorturilor.


În pagina fundaţiei sale, în secţiunea “Despre campanie ”, există următorul text: “Ideea noastră a fost să trimitem postere oamenilor implicaţi în procedura avortului. Ei trebuie să deschidă cutia, să vadă imaginea şi apoi să sperăm că Dumnezeu le va vorbi într-un fel… Vrem ca acest print să ajungă în faţa fiecărei mame care aşteaptă un copil, la fiecare consilier pentru criza de sarcină, la fiecare doctor la care femeile merg pentru avorturi, la fiecare legislator care crede că avortul este un lucru bun şi în cele din urmă, la fiecare profesionist din domeniul medical care ar îndrăzni să opereze aşa ceva.”


O opţiune de donaţie ar fi aceea de a oferi 40 $ pentru “a trimite un print (poster), o scrisoare din partea lui Ron DiCianni şi o copie a filmului 180 (filmul lui RayComfort) către fiecare cabinet de planificare familială şi fiecare clinică de avorturi din America”.


Campania de sponsorizare a fundaţiei este foarte accesibilă, cu opţiuni de donaţii de 10-99$ pentru a trimite printurile în toată ţara – legislatorilor, centrelor de sarcină, medicilor pediatri, obstreticienilor şi ginecologilor. Desigur, există o mare nevoie de donatori , astfel încât campanile blitz, spoturile media şi reclamele să poată fi întreţinute. Fundaţia sa este non-profit şi Di Cianni nu urmareşte să câştige din aceste acţiuni.


Tu ce crezi despre pictură? Ai oferi 10 $ sau mai mult pentru asta? Îţi poţi imagina ce impact ar putea avea această sumă asupra nenumăratelor mame, politicieni şi cadre medicale care lucrează în clinici în care se fac avorturi?