Obama a binecuvântat cel mai mare furnizor de avorturi din SUA

0
721

Obama a binecuvântat cel mai mare furnizor de avorturi din SUA

Prezent la conferinţa anuală a organizaţiei Planned Parenthood, cel mai mare furnizor de avorturi din Statele Unite ale Americii, preşedintele american Barack Obama şi-a încheiat discursul cu fraza: „Vă mulţumesc, Dumnezeu să vă bincuvinteze”. 

Discursul foarte înflăcărat în favoarea avortului al preşedintelui a inclus şi critici la adresa celor care se opun avortului şi care nu doresc accesul gratuit la acest serviciu, o măsură principală din cadrul asigurărilor medicale ce poartă numele de Obamacare.

 „După zeci de ani de progres, încă există persoane care doresc să ne întoarcem cu 60 de ani în urmă în ceea ce priveşte drepturile femeilor”, a declarat Obama, citat de CS Monitor.

Iar aprecierile lui Obama faţă de organizaţie nu s-au oprit aici. Obama a mulţumit organizaţiei pentru serviciile oferite, care totalizează anual aproximativ 335.000 de avorturi.

Raportul Planned Parenthood pentru 2011-2012 a arătat că numărul de avorturi a crescut cu 4.500, ajungând la recordul de un avort la fiecare 94 de secunde.

site sursa www.semneletimpului.ro

 

Recomandări

40 de ani de avort la cerere în SUA = 55 de milioane de morți

La pomenirea pruncilor ucişi de Irod…Irozii zilelor noastre


Record de avorturi: unul la fiecare 94 de secunde


Cum putem ispăşi păcatul avortului

Blestemul copilului avortat