Cel mai îngrozitor loc de pe pământ

0
927
Cel mai îngrozitor loc de pe pământ

Organizaţia internaţională „Open Doors” a publicat ultimele rapoarte asupra persecuţiei împotriva creştinilor.Din aceste analize sociologice se demonstrează fără putinţă de tăgadă că statul cel mai persecutor de creştini din lume este Coreea de Nord. Aici violenţa şi uciderea creştinilor este direct săvârşită şi încurajată de guvern.

Există sute de mii de oameni închişi în lagăre sordide de concentrare şi printre aceştia, se află zeci de mii de creştini, alături de deţinuţi, oponenţi sau familiile celor care au fugit.

Creştinii sunt torturaţi îngrozitor pentru a se lepăda de credinţa lor.
În lagărele de concentrare ale unuia dintre cele mai oribile regimuri din istorie se află şi foarte mulţi copii, care sunt înfometaţi, forţaţi să muncească, bătuţi şi ucişi chiar pentru că sunt creştini.

Mărturiile puţinilor supravieţuitori care au fugit de oroarea de acolo vorbesc despre un regim criminal care întrece în imaginaţie malefică cele mai crude dictaturi din istorie. Creştinii sunt legaţi de şinele de cale ferate şi tăiaţi de locomotive, sunt folosiţi ca şi cobai la teste cu arme biologice şi chimice, înecaţi în lagăre de concentrare sau împuşcaţi în faţa copiilor lor. Copiii nou născuţi sunt ucişi şi le este extras creierul în faţa mamelor lor, pentru a instaura frica atotstăpânitoare.  

Numai pentru că au găsit o Biblie în subsolul unei case, autorităţile au arestat 5 creştini, i-au legat de şinele de cale ferată şi i-au tăiat pe baza acuzaţiei de a fi Kiddokyo (creştini protestanţi spioni ai occidentului). Creştinilor li s-a promis achitarea dacă vor renega credinţa creştină şi vor profana simboluri religioase creştine. Cum aceşti creştini şi-au păstrat tăcerea, locomotiva a continuat să meargă, tăindu-i în bucăţi. Oamenii aduşi cu sila la această privelişte, au fost urmăriţi, iar cei care au lăcrimat la auzul cranilor sfărâmate au fost şi ei arestaţi de miliţie.

Coreea de Nord practică o religie de stat în care Kim Il Sung este dumnezeu, Kim Jong Il este fiul lui dumnezeu, iar Kim Jong Un este nepotul lui Dumnezeu. Această pseudo religie este numită Juche şi este singura religie permisă în ţară.

Sute de creştini sunt executaţi public pentru că subminează autoritatea aceastui dictator.

Nord-coreenii sunt înfometaţi, duşi cu sila la manifestări pseudo-religioase întru slava Marelui Conducător, locuiesc în nişte dormitoare, se îmbracă cu haine comandate de stat, nu au presă, televizor, internetul este interzis sub pedeapsa arestării pe viaţă. Însă ceea ce este cel mai trist este că oamenii nu au dreptul să se roage, se vând unii pe alţii de frica de a nu fi arestaţi, pier de frică şi sunt îndobitociţi sistematic de tăvălugul de partid şi toate sub privirile pasive ale unui occident adormit şi egoist. Sancţiunile economice şi embargourile impuse de ONU lovesc tot în populaţia înfometată şi distrusă, în timp ce liderii iubiţi trăiesc în opulenţă şi dispreţ.
Este locul cel mai îngrozitor de pe pământ.