America pro-viață împotriva „regelui avorturilor”

0
732

America pro-viață împotriva „regelui avorturilor”

Procesul intentat împotriva „regelui avorturilor”, doctorul specializat în avorturi târzii Kermit Gosnell, acuzat pentru omorârea a șapte bebeluși după ce s-au născut, provoacă o unire a organizațiilor americane pro-viață împotriva întregii „industrii” a avorturilor legale.

 

Atât organizații pro-viață, cât și organizații pro-avort și-au exprimat îngrijorarea și dezacordul față de practici precum cele care aveau loc în clinica doctorului Kermit. În anul 2011, Kermit a ajuns în atenția presei, după ce a fost arestat pentru că ar fi fracturat în mod intenționat coloanele a sute de bebeluşi ce s-au născut vii, în urma unor avorturi. De data aceasta există mărturii pentru care doctorul riscă pedeapsa cu moartea.

Într-o scrisoare comună, mai mult de 12 grupuri pro-viață mari din America militează pentru scoaterea în afara legii a avortului, pe baza unor povești precum cea a lui Kermit, care nu este o excepție, spun ei.

„Procesul împotriva lui Gosnell este deosebit de important, deoarece procurorii arată fapte care reprezintă realitatea exactă a stării în care se află industria avorturilor în țara noastră”, este scris în document.

„Pe lângă natura grafică a mărturiilor, natură care ar putea proveni doar din cele mai negre colțuri ale depravării umane, noi, semnatarii, avem dovezi că practicile lui Gosnell reflectă abuzuri care caracterizează întreaga industrie a avorturilor. Aceste abuzuri au fost documentate de zeci de ani prin activitățile oamenilor legii, știri, documente legale, procese intentate, investigații sub acoperire și mărturii ale unor foști doctori ce se ocupau de avorturi și alte clienților lor”, continuă scrisoarea, prezentată pe larg de Christian Post.

Părerea acestor grupuri pro-viață este că acesta nu este procesul unei singure persoane, ci este procesul întregii industrii, care are mare lacune ce duc la moartea a vieți nevinovate.

site sursa www.semneletimpului.ro