[Pichet pentru scoaterea lui Lenin din Piața Roșie] La Moscova a avut loc un miting pentru scoaterea lui Lenin din Piata Rosie

0
710
La Moscova a avut loc un miting pentru scoaterea lui Lenin din Piata Rosie

La metroul „Kropotkinskaya” din Moscova, a avut loc un miting de protest cu titlul „Afară cu Lenin!” în campania care acaparează deja toată Rusia cu moto-ul: „Jos cu domnia mortului”.
„Cerem eliminarea rapidă a mumiei lui Lenin din Piața Roșie. Lenin, Este criminal, torționar, regele criminalior, care a omorât familia regală și alte câteva milioane de oameni din Rusia”, – au declarat petiționarii.
Membrii pichetului și-au exprimat indignarea că „distrugătorul Rusiei cu o istorie de mii de ani, agentul străinilor infiltrat în inima Rusia, organizatorul Terorii Roșii și profanatorul Ortodoxiei se află din păcate încă în inima Sfintei Rusii – Piața Roșie”.
„Considerăm drept extremistă ideologia și activitatea lui Lenin, declarațiile și directivele sale. Ele jignesc profund sentimentele patrioților Ruși, instigă la ceartă socială și religioasă. Cerem guvernului să le recunoască drept extremiste..” – se declară într-un comunicat de presă pe pagina web a consiliului de lucru pentru scoaterea lui Lenin.
Participanții la miting au cerut, de asemenea, curățarea Rusiei de monumentele „teroriștilor și criminalilor poporului rus”, și crearea unei comisii publice de stat pentru a studia problemele legate de masacrul Țarului Nicolae al II-lea și a familiei sale, precum și pentru a investiga crimele lui Lenin.
La pichet au fost colectate semnăturile moscoviților sub aceste cereri, fiind distribuite materiale informative cu privire la crimele lui Lenin și a complicilor săi.
Pichete pentru reînhumarea corpului lui Lenin se vor desfășura în fiecare duminică.
„În viitorul apropiat pichete similare vor fi organizate pe întreg teritoriul Rusiei”, – au spus într-o declarație organizatorii.

www.ortodoxia.md