Pelerinajele la locurile sfinte din Israel se desfăşoară în condiţii de deplină siguranţă

0
1107
Pelerinajele la locurile sfinte din Israel se desfăşoară în condiţii de deplină siguranţă

În contextul recentelor tensiuni din Orientul Mijlociu, Patriarhia Română informează opinia publică că pelerinii nu sunt expuşi în niciun fel unor eventuale pericole în ceea ce priveşte siguranţa personală.


Permanent, reprezentantul Agenţiei BASILICA TRAVEL la Ierusalim şi firma de turism parteneră din Israel împreună cu autorităţile israeliene şi palestiniene asigură vizitarea în condiţii de deplină siguranţă a tuturor obiectivele incluse în programul pelerinajului. De altfel, obiectivele religioase vizitate din Israel şi teritoriile palestiniene se află în locuri sigure, departe de zonele de conflict.
În rândul pelerinilor români domneşte o atmosferă de pace şi linişte sufletească specifică unui pelerinaj, singura lor preocupare fiind vizitarea Locurilor Sfinte creştine pentru dobândirea folosului duhovnicesc pe care şi l-au propus.
Patriarhia Română asigură participanţii la următoarele pelerinaje organizate de Agenţia BASILICA TRAVEL în Israel că nu există motive de îngrijorare în ceea ce priveşte buna desfăşurare a pelerinajelor conform programului anunţat.