Și în SUA (ca și în R. Moldova) s-a trișat cu numărul homosexexualilor, acesta fiind mizer în comparație cu datele oficiale, Slavă lui Dumnezeu pentru asta!

0
744
Și în SUA (ca și în R. Moldova) s-a trișat cu numărul homosexexualilor, acesta fiind mizer în comparație cu datele oficiale – Slavă lui Dumnezeu pentru asta!

Un sondaj de opinie realizat de compania Gallup, cel mai mare realizat până în prezent cu privire la numărul membrilor ocmunităţii LGBT (lesbiene, homosexuali, bisexuali şi trans-sexuali), a relevat că în Statele Unite ale Americii aceştia numără 3,4%, cu mult mai puţin decât cifrele estimate până în prezent.
Astfel, cel mai mare procent între toate categoriile de vârstă îl reprezintă adulţii cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani. Dintre aceştia, 8,3% dintre femei şi 4,3% dintre bărbaţi, se declară LGBT. La polul opus, cei cu vârste de peste 65 de ani sunt segmentul de vârstă cu cei mai puţini gay, în procent de 1,9%.
Cei care se declară gay sunt răspândiţi pe tot teritoriul Statelor Unite ale Americii şi au un venit mai mic decât media americanilor, informează Associated Press.
Procentul este mai mic decât se estimase anul trecut, de către organizatorii celei mai mari parade gay din SUA, care afirmaseră că 10% din populaţia americană este gay. Rezultatele i-au iritat pe conservatori, care s-au exprimat ieri în diferite publicaţii americane. Aceştia sunt de părere că, deşi nu reprezintă o comunitate mare, homosexualii sunt foarte vocali, iar americanii ar trebui să se preocupe mai degrabă de drepturile celor 97% dintre adulţi.

www.semneletimpului.ro