Un medic absolvent de Harvard susţine că a văzut Raiul

0
808
Un medic absolvent de Harvard susţine că a văzut Raiul

Raiul există cu adevărat! Este afirmaţia unui neuroghirurg educat la Harvard, care susţine că ar fi văzut Paradisul atunci când s-a aflat într-o comă profundă, în urma unei meningite acute. Eben Alexander a scris şi o carte despre experienţa sa intitulată „Dovada Raiului”, scrie realitatea.net.
În anul 2008, medicul american a fost internat de urgenţă după ce o meningită i-a afectat grav creierul. A stat în comă timp de şase zile. Atunci când şi-a revenit, şi-a povestit experienţele.
„Prima mea amintire din timpul comei este că priveam lumea din perspectiva unei râme. Totul era neclar, maroniu, roşu, întunecat. Îmi amintesc că am văzut rădăcini deasupra capului meu şi am fost acolo pentru mult timp. Iar apoi, în mijlocul acestei viziuni, am văzut o melodie care se învârtea în faţa mea. S-a învârtit şi s-a deschis şi a curăţat tot acel tărâm mâlos, întunecat, scârbos. Iar apoi am intrat într-o poiană frumoasă. Nu îmi simţeam corpul, nu aveam braţe sau picioare, dar realizam că eram o scânteie pe aripa unui fluture”, povesteşte Eben Alexander.
Omul povesteşte că ar fi văzut întregul univers, o lumină puternică, precum şi un loc plin cu fiinţe descrise drept „îngeri.” Eben Alexander susţine că experienţa l-a făcut să creadă în posibilitatea vieţii dincolo de moarte. Cu toate acestea, alţi oameni de ştiinţă rămân sceptici şi susţin că imaginile ar fi fost doar halucinaţii.