Membrii familiilor cu probleme sociale nu sunt oameni și trebuiesc controlați

0
1786

Membrii familiilor cu probleme sociale nu sunt oameni și trebuiesc controlați

Aceasta este ideia lansată de guvernul Marii Britaniei care spune că: „Familiile cu probleme sociale au prea mulți copii. Aceste mame trebuie să înceteze să mai rămână însărcinate” informează HotNews.ro. Mamelor care au mulți copii și fac parte din familii cu probleme ar trebuie să le fie „rușine de răul pe care îl fac societății și ar trebui să se oprească din făcut copii, afirmă un oficial britanic, citat de The Daily Telegraph.

Iată și soluția găsită pentru această problemă: „statul ar trebui să intervină și să le spună acestor femei că este iresponsabil să facă în continuu copii, când se luptă să supraviețuiască” iar cei care nu se vor supune acestei divizii: „Familiile care refuză ajutorul acestei divizii riscă să-și piardă locuința socială sau să-și vadă copii plasați în centre de îngrijire ale statului”.

Înțelepții lumii acesteia este o nebuie în fața lui Dumnezeu. De fiecare dată ne convingem de aceasta când ne confruntăm cu decizii aberante ale unor reprezentanți de state în ceea ce privește viața omului nostru.

Iar adevărul suprem îl găsim numai în Legea supremă, Dumnezeu.

mag. Vitalii Mereuțanu