La ce să ne așteptăm după ce aprobăm libertatea minorităților netradiționale(homosexualite și lesbianism), sau egalitatea în drepturi

0
720

La ce să ne așteptăm după ce aprobăm libertatea minorităților netradiționale(homosexualite și lesbianism), sau egalitatea în drepturi

Din exemplu țărilor care de mult au oferit libertate acestor minorități netradiționale putem să învățăm și să ne cunoaștem viitorul. În Franța, după cum ne istorisește interfax-religion.ru, și în alte țări deja au împlinit și acest pahar al nelegiuirii, în 2013 se prevede să se aprobe dreptul la căsătorie și la înfiere de copii pentru persoanele cu orientație sexuală netradițională(homosexuali și lesbiene), a anunțat priministru Franței Jan Marc Ero.

Nu numai că întreaga conducere trebuie să poarte vina acestor nelegiuiri creștine ci însăși populația pare a se dovedi degradată la acest capitol. În urma unui sondaj, efectuat la începutul acestui an, pentru legalizarea coplurilor de același sex sau pronunțat 65 % dintre franceji, iar pentru acceptul acestor familii cu orientare sexuală netradițională la înfierea de copiii sau pronunțat 56 % dintre cei intervievați.

Nu excludem și faptul că va veni și timpul în care vor fi luați copii de la familiile care vor fi lipsite de drepturile părintești pentru incapacitatea lor parentală și în urma acestor întâmplări copiii să ajungă în familii cu orientări sexuale netradiționale.

Trebuie de asemenea să amintim că socialistul Fransua Ollanda, care în mai a ajuns președintele Țării, în compania sa electorală a avut și un punct în care se prevedea liberalizarea în această sferă a nelegiuirii.

Vitalii Mereuțanu – Magistru în Teologie