Încă o aberație omenească a timpurilor din urmă: căsătoriile homosexualilor și industria mamei surogat

0
754

Încă o aberație omenească a timpurilor din urmă: căsătoriile homosexualilor și industria mamei surogat

Dacă finalitatea căsătoriei este naşterea de copii, căsătoriile între persoanele de acelaşi sex duc la exploatarea mamelor surogat anunță pagina de internet razbointrucuvant.ro. De ce nu, dacă se poate ca misiunea femeii să fie împlinită și în laturile care ne vorbesc despre nelegiuire. „Ea este asemeni unui cuptor ușor de folosit atunci când proprietarul acestuia nu are nici un drept legal asupra prăjiturii”. Aceasta este explicația foarte plastică a brokerului de mame surogat dată lui Bryan și David, un cuplu de homosexuali. Descrierea de mai sus vine în urma experienței empirice referitoare la rolul femeii în căsătoriile gay și mai ales în educarea (creşterea) copiilor din aceste familii.

Iar favorizarea răspândirii și dezvoltării acestei nelegiuiri este oferită de țările în care pântecele femeilor sunt cele mai ieftine. Și după cum ne anunță pagina de mai sus la moment țara cu cel mai ridicat procentaj la acest capitol este India „unde maternitatea surogat a devenit, cu ajutorul larg al instituțiilor guvernamentale, o industrie în valoare de 2,3 miliarde de dolari”.

Neținând cont de pericolul acestei industrii femeile dau buzna în clinicile care se ocupă cu fertilizarea în vitro pentru a beneficia de o compensare adecvată. După cum menționează jurnalistul britanic, care este de origine din India, Kishwar Desai în romanul său: „Originile dragostei” prețul unei astfel de nelegiuire urcă până la 2 3 mii de lire sterline: „eu vreau să conștientizez oamenii (să trag un semnal de alarmă omenirii) față de pura exploatare a acestor femei, de faptul că aceste femei sunt extrem de sărace. Acestea poartă copilul altcuiva pentru doar 2 sau 3 mii de lire sterline (între 3000 şi 4500 de dolari) și fac asta nu doar odată, ci de trei sau patru ori, majoritatea fiind forțate să nască prin cezariană”. Sunt cunoscute cazur de deces în aceste cazuri: „O mamă surogat din Ahmedabad a murit la mai puțin de o lună după naștere. Clientul a păstrat copilul iar familia mamei surogat a primit doar 18000 de dolari în compensație”.

Următorul pas în lumea nelegiuirii pare a fi anume acesta: de a fi mamă surogat pentru cuplurile homosexualilor și donatori de spermă pentru cele ale lezbienelor.

Cred că ar trebui acum mai mult ca niciodată să ne îndeletnicim mai mult de sufletele noastre pentru că deja trăim de cele ce sunt premergătoare Parusiei lui Hristos.

mag. Vitalii Mereuțanu

Dacă finalitatea căsătoriei este naşterea de copii, căsătoriile între persoanele de acelaşi sex duc la exploatarea mamelor surogat.