Sectele din Rusia se ascund după masca centrelor pentru femei însărcinate

0
586

Sectele din Rusia se ascund după masca centrelor pentru femei însărcinate

Femeile însărcinate din Rusia devin tot mai des victime ale sectarilor. După cum afirmă unul dintre cunoscuţii sectologi din Rusia, Alexandru Dvorkin, sectele funcţionează sub masca centrelor de pregătire către „naşterea naturală”, şi cursuri de educare prenatală, tototată începând o „adevărată vânătoare după femeile însărcinate”. Din cauza sarcinii, care este şi un stres pentru organism, multe femei devin mult mai influenţabile, de acesta folosindu-se numeroase secte, a declarat, vineri, siteul ziarului „Izvestia”.

„Cursurile prevăd un program care implică şi formarea unei atitudini negative faţă de maternităţi, iar personalul spitalelor prezentându-se drept unul sadic. Totodată în contrast fiind prezentate minunatele moaşe, care asistă naşterile la domiciliu, în conformitate cu tradiţiile vechi ale strămoşilor”, – a spus expertul.

Potrivit lui, aproape toate aceste centre funcţioneze pe baza ideologiei „New Age”, cu un grad mai mare sau mai mic de implicare în tehnicile oculte.

Alt cecetător al fenomenului în cauză a declarat că , „ca aceste centre ale neo-păgânismului, se ascund după propăvăduirea valorilor creştine ale familiei, astfel fiind foarte greu de identificat şi tehnicile oculte, mascate sub cursurile de trening psihologic. Femeile participante la aceste cursuri, suferă grave schimbări ale mentalităţii şi personalităţii, totodată formându-li-se şi o dependenţă, asemănătoare celei, care apare de la consumul de droguri.


site sursă – www.sedmitza.ru