La Academia Teologică de la Moscova va avea loc prezentarea canalului oficial al studioului cinematografic „Bogoslov” pe video hosting-ul YouTube

0
628
La Academia Teologică de la Moscova va avea loc prezentarea canalului oficial al studioului cinematografic „Bogoslov” pe video hosting-ul YouTube
LA 18 mai în Sala Mică a Academiei Teologice din Moscova,  va avea loc prezentarea canalului oficial al studiolului, „Bogoslov”, pe video hosting-ul YouTube.
Noul resurs va fi pezentat de preşedintele Comitetului pentru Educaţie al Bisericii Ortodoxe Ruse, Arhiepiscopul Evgenii Vereiskii, Președintele Departamentului Sinodal Informaţional a Patriarhiei Moscovei Vladimir Legoida şi producătorul general al studioului Pavel Velicanov.

Studioul „Bogoslov”, a fost creat ca o platformă pentru producţia cu conţinut video a portalului stiintifico-teologic Bogoslov.ru. În scurt timp studioul a trecut cu bine stadiul de formare, fiind în prezent primul studiou al Bisericii Ortodoxe Ruse, axat pe producţia de filme educative, ştiinţifice şi de popularizare.
Pentru comoditatea utilizatorilor canalului, studioul de film, „Bogoslov” este împărţit în zece categorii, prezentate sub formă de play-liste.

Printre materialele postate pe canalul „Bogoslov”, sunt şi numeroase lucrări, prelegeri şi interviuri în domeniul cercetărilor teologice şi de educaţie. Materialele sunt publicate în limbile rusă şi engleză (coloana «versiunea în limba engleză»).

Este de remarcat şi categoria „nuvele şi schiţe”, unde sunt plasate şi filmele artistice, printre care filmul de animaţie „Dragostea” – ​​câştigătorul festivalurilor, „Pokrov” şi „Radonej”.

site sursă www.pravoslavie.ru

traducere www.ortodoxia.md