Industria morţii: 17000 de pilule din copii avortaţi în China

0
827
Industria morţii: 17000 de pilule din copii avortaţi în China
Un nou scandal internaţional zguduie lumea şi vine din Asia, raportează http://www.lifesite.net. Sute de organizaţii internaţionale au condamnat acest lucru. Mii de pilule conţinând carne omenească deshidratată obţinută de la prunci avortaţi au fost confiscate de poliţia vamală din Coreea de Sud. Pilulele erau originare din China. Pilulele sunt vândute ca stimulatori sexuali în comerţul para-medical negru.

Deşi nu există nicio dovadă a beneficiilor lor, mulţi sud-coreeni le cumpără datorită pretinsului efect afrodisiac. 35 de transporturi spre Coreea de Sud au fost descoperite la vamă. Un oficial coreean, a confirmat pentru Korea Times, că aceste capsule conţin materii agresive pentru corpul omenesc, cum ar fi bacterii periculoase.

Rapoarte despre cruzimea industriei cărnii de om au fost făcute publice de ceva vreme. Oficialii comunişti chinezi au declarat că au început o anchetă asupra acestei chestiuni, precum şi a altor barbarii, precum gastronomia din carte omenească („supă fetală”) ş.a. Realizatorii coreeni ai documentarului, la adăpostul camerei ascunse au filmat cum copiii avortaţi erau vânduţi în spitale pentru fabricarea de aceste pilule. Una dintre aceste pilule a fost trimisă la laborator şi s-a deteriminat că ea conţine 99,7% carne umană. Experţii au găsit şi fire de păr în capsule şi au putut determina şi sexul copilului.

Activiştii pentru drepturile omului din China afirmă că în fiecare zi sunt avortaţi în mod forţat peste 35 000 de copii, datorită politicii oficiale a sarcinilor ilegale. Rata avorturilor este de 10 ori mai mare decât în Statele Unite.

Din păcate, comunitatea internaţională nu reacţionează decât periferic şi arareori, iar aceste reacţii nu pot influenţa practic politicile criminale ale acestor ţări.

www.doxologia.ro