„Conferinţa despre Căsătorie” interzisă în Marea Britanie

0
777
„Conferinţa despre Căsătorie” interzisă în Marea Britanie
Organizatorii Conferinţei asupra Căsătoriei în Marea Britanie au primit interdicţia de a organiza acest eveniment deoarece sprijină viziunea biblică a căsătoriei,  ca unire între un bărbat şi o femeie.Societatea legală din Anglia (the Law Society) a revocat permisiunea dată organizaţiei „Christian Concern” de a ţine această conferinţă internaţională, deoarece nu respectă „politica diversităţii” şi nu include cuplurile de homosexuali.

Desmond Hudson, directorul executive al Societăţii Legale a spus: „Suntem mândri că promovăm diversitatea şi simţim că această conferinţă ar fi contrară acestei viziuni”.

Printre vorbitorii la această conferinţă sunt: judecătorul Înaltei Curţi Britanice Sir Paul Coleridge, care a iniţiat recent o campanile de reducere a divorţurilor în Marea Britanie, dar şi personalităţi ale vieţii publice, jurnalişti, cercetători, psihologi şi teologi.

De când o dezbatere este împotriva diversităţii? s-au întrebat organizatorii evenimentului. De fapt este o discriminare vădită şi o impunere făţişă a conceptului ne-biblic şi immoral al cuplurilor homosexuale, sprijinită tacit şi de premierul britanic, David Cameron.

www.doxologia.ro