Patriarhul Kirill sfatuieste bloggerii Ortodocsi sa se apuce de lucrare adevarata in loc de chatting

0
823
Patriarhul Kirill sfatuieste bloggerii Ortodocsi sa se apuce de lucrare adevarata in loc de chatting

Patriarhul Kirill al Moscovei si a toata Rusia sfatuieste bloggerii ortodocsi sa isi directioneze energia catre munca reala. “Este de ajuns sa urmaresti discutiile de pe blogurile credinciosilor, atat laici cat si clerici. Dupa ce le citesti, deseori te gandesti: “daca s-ar folosi atata energie pentru scopuri bune”! , a spus Patriarhul la o sesiune a Comitetului de Coordonare a Promovarii Initiativelor Sociale, Educative, Culturale si altele, sub auspiciile Bisericii Ruse.

Patriarhul a pus o intrebare participantilor la discutiile de pe internet: “vorbiti foarte ultimativdar care este lucrarea voastra reala si care sunt faptele voastre reale? Care sunt actiunile voastre concrete?”

“Nu subestimez importanta si nevoia unei adanci si serioase discutii [inclusiv pe internet – n.n.] intre credinciosii ortodocsi, dar vreau sa reamintesc fiecarui participant ca Mantuitorul a vorbit direct catre voi: “Dupa roadele lor ii veti cunoaste.Dupa roade, asadar, nu dupa discutiile lor, glumele, dorintele de a arata mai puternic, mai destept, mai convingator s.a.m.d. a subliniat Patriarhul.

www.razbointrucuvant.ro