Legea antidiscriminare în cel mult 2 sau 3 săptămâni, din nou va ajunge la Guvern, fără a suferi careva modificări cerute de popor

0
745
Legea antidiscriminare în cel mult 2 sau 3 săptămâni, din nou va ajunge la Guvern, fără a suferi careva modificări cerute de popor

O declarație în acest sens a făcut de curând Ministrul Justiției Oleg Efrim. Ba mai mult, dumnealui a concretizat faptul că sintagma „orientare sexuală” va rămâne în continuare în lege iar din momentul retragerii acestui proiect de lege din Parlamentul Republicii Moldova, asupra acestuia nu s-au făcut decât niște retușări nesemnificative. Citez: ”Atât Constituţia ţării noastre, cât şi documentele internaţionale privind drepturile omului care sunt obligatorii pentru Republica Moldova stabilesc că nu poate să fie discriminat nimeni pentru nici un criteriu. Discriminarea nu se admite. Eu cred că acest criteriu va rămâne, pentru că faptul că o persoană este de o orientare sexuală sau alta nu oferă nici unei alte persoane dreptul să o discrimineze sau să nu o trateze în mod egal, aşa cum prevede Constituţia.” Sincer să fiu, mă mir, cum ei jură pe Constituția pe care cu atâta ardoare vor să o schimbe în întregime, ba mai mult, zilnic fac trimitere la ea.
Astfel, împotriva voinței poporului, în curând ne va fi băgată din nou pe gât Legea Antidiscriminare. Se pare că, cererea majorității nu va fi auzită în favoarea minorității. Și cel mai probabil, de astă dată, deputații Republicii Moldova nu vor găsi în sine tărie de caracter ca să spună nu acesteea.
Desigur că apare întrebarea, ce e de făcut în această situație, cum e de procedat? Chiar Biserica să nu găsească nici o pârgie, pentru a se împotrivi unor tâmpenii venite din Europa? Chiar să fie gata „ai noștri” să vândă mamă și tată, doar pentru a obține liberalizarea regimului de vize?
Vreau să vă rog fraților, să sugerați cât mai multe idei, ce poate face Biserica în situația actuală? Care sunt pașii, pe care trebuie să-i facem, pentru a reuși stoparea paradelor păcatului.
Amintesc încă odată tuturor ortodocșilor, care susțin legea în cauză. Ce fel de ortodocși suntem, dacă nu ascultăm de cuvântul Sfintei Scripturi, care categoric condamnă homosexualitatea? Cu ceva ani în urmă s-a legiferat avortul, ori astăzi, zilnic în țara noastră curg râuri de sânge de copii avortați. Chiar atât de lași să fim, să lăsăm păcatul să devină lege? Și atunci, unde lăsați loc pentru Hristos în viața voastră? Nu uitați, și Hristos a condamnat păcatul fariseilor și al saducheilor. Chiar să nu avem tărie să condamnăm și noi păcatul astăzi. Ori totuși, zădarnic a murit Hristos, ce ziceți?
Vreau fraților idei. Ce putem face, pentru a lăsa loc virtuților și pentru a înlătura păcatul.

P.S. Nu voiam să le fac publice, pentru că, le găseam prea inumane. Și totuși, poate merită să vadă lumea, pe cine vor să aducă în țară aleșii noștri!
Moldova, chiar îți dorești în Piața Marii Adunări Naționale așa ceva? Sau lângă Ștefan ce Mare, lângă Cruce și lângă spada sa?
Homosexuali dornici de a ajunge în Moldova
***
Homosexuali dornici de a ajunge în Moldova
***
Homosexuali dornici de a ajunge în Moldova