Australia eugenistă: proiect legislativ ce prevede sterilizarea copiilor bolnavi psihic fără acordul părinţilor

0
826
Australia eugenistă: proiect legislativ ce prevede sterilizarea copiilor bolnavi psihic fără acordul părinţilor
Daca ati vazut vreodata celebrul film “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, va amintiti probabil scenele tulburatoare in care bolnavii mintal erau lobotomizati, sau cea in care personajul jucat de Jack Nicholson este supus terapiei electroconvulsive. Astazi, aceste forme ingrozitoare de asa-zis tratament psihiatric sunt considerate relicve tiranice ale trecutului, insa o noua lege inaintata in Australia propune ca aceste metode sa fie aplicate copiilor fara acordul parintilor, mergandu-se chiar pana la sterilizarea minorilor.

Conducerea Comisiei de Sanatate Mintala a Australiei de Vest a conceput recent o propunere care trece peste consimtamantul parintilor in aplicarea procesului de tratament al bolilor mintale, insarcinandu-i pe minori, indiferent de varsta, cu decizia privitoare la tratament – fie ca e vorba de sterilizare, fie de distrugerea tesutului cerebral prin proceduri psihochirurgice. Daca un “specialist in sanatatea mintala” ii poate convinge pe copii ca au nevoie de asemenea tratamente pentru binele lor, atunci cei mai tineri membri ai societatii australiene devin automat carne de tun pentru agenda eugenista.

Pare a fi scenariul unui film de groaza, insa totul este adevarat si documentat in intregime pe site-ul oficial al institutiei, http://www.mentalhealth.wa.gov.au

In mintile bolnave a celor care ocupa pozitii de putere in toata lumea, separarea copiilor de parinti si folosirea lor pe post de cobai in experimente secrete este o forma perfect acceptabila de “medicina”.

Paginile documentului trateaza subiectul sterilizarii. Aici este explicat faptul ca, in cazul in care un psihiatru decide ca un copil sub 18 ani are “suficienta maturitate”, acesta va putea hotari daca vrea sa fie sau nu sterilizat, fara a-si intreba parintii. De asemenea, documentul mai precizeaza ca parintii nu vor fi niciodata anuntati de infaptuirea sterilizarii, la aceasta informatie avand acces doar “psihiatrul sef”.

Seamana incredibil de mult cu programele de eutanasiere aparute in Germania anilor ’30, cand nazistii au inceput sterilizarea in secret a indivizilor cu dizabilitati fizice sau mintale, ca parte a “Operatiunii T4″ (http://fcit.usf.edu/holocaust/people/victims.htm). Programul a fost ulterior intensificat, cand medicii germani din lagarele de concentrare au transformat sterilizarea barbatilor, femeilor si a copiilor in rutina, ucigandu-i mai apoi in cadrul experimentelor de purificare etnica (http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/aumed.html).

“Autoritatile” din sanatate vor sa inchida in mod arbitrar copii in institutii de boli mintale, sa-i tina prizonieri pe perioade nedeterminate si sa-i supuna fortat procedurilor de distrugere cerebrala. Insa lucrurile stau chiar si mai rau, dupa cum putea vedea mai departe in documentul cu pricina. Psihiatrilor li se da puterea de a retine copiii “suspectati” de boli mintale impotriva vointei lor, pe durate nedeterminate de timp. Iar in timpul retinerii lor, copiii pot fi fortati sa se supuna programelor de administrare a medicamentelor, de restrangere a drepturilor, de vietuire in izolare totala, mergandu-se chiar pana la fortarea lor in a se supune procedurilor de psihochirurgie sau tratament electroconvulsiv.

Mai rau, persoanele indreptatite sa supuna copiii unui asemenea tratament, numite “specialisti autorizati in sanatate mintala“, sunt atat de vag definite, incat oricine ar putea fi autorizat de Psihiatrul Sef sa rapeasca presupusii “bolnavi mintal” si sa-i inchida in institutiile specifice, fara a se tine cont de vointa lor sau a parintilor.

Propunerea legislativa este deschisa dezbaterii publice pana in data de 9 martie anul curent. Limbajul folosit in document este de-a dreptul ingrozitor, insa nu neaparat surprinzator. Eforturi similare de subminare a autoritatii parentale sunt depuse atat in Statele Unite, cat si pe restul mapamondului.

De exemplu, guvernatorul Californiei, Jerry Brown, a aprobat recent o lege care permite vaccinarea copiilor de 12 ani impotriva HPV (vaccinul folosit fiind controversatul Gardasil), a hepatitei B si a diverse alte boli cu transmitere sexuala, fara a mai fi necesara obtinerea aprobarii parintilor (http://www.naturalnews.com/033848_Merck_legislators.html).

www.razbointrucuvant.ro