Proiect de lege in California care prevede vaccinarea copiilor fara consimtamantul parintilor

0
724
Proiect de lege in California care prevede vaccinarea copiilor fara consimtamantul parintilor
Cultivarea si constientizarea publicului cu privire la pericolele asociate cu vaccinurile a dus in mod natural la declinul constant al acestui sector, odata atat de lucrativ, al „medicinii” conventionale. Si intr-un efort disperat de a pastra viabilitatea financiara a vaccinurilor, Big Pharma a schimbat viteza iar acum încearca sa legifereze vaccinarea in secret a copiilor mici,fara consimtamântul parintilor – si trebuie sa ne adunam de acum împreuna pentru a opri acest cumplit afront la libertatea sanatatii de la a deveni lege.

Potrivit The Healty Home Economist (HHE), proiectul de lege 499 a trecut deja în liniste (pe furis) atât de Casa Reprezentantilor din California cat si de Senat; si astazi sta pe biroul guvernatorului Jerry Brown unde asteapta semnatura lui. Proiectul de lege, care este doar o singura pagina în lungime, intr-un limbaj de lemn specific, va permite copiilor in varsta chiar si de 12 ani sa opteze pentru vaccinuri impotriva bolilor cu transmitere sexuala (STD) cum ar fi vaccinurile HPV (Gardasil, Cervarix), Hepatita B, precum si pentru orice vaccinuri ce vor fi dezvoltate in viitor pentru a trata boli cu transmitere sexuala – fara a fi nevoie sa aiba acordul parintilor.

Aparent lipsita de orice constiinta, suflet, precum si de orice urma de respect pentru viata si demnitatea umana, industria farmaceutica recurge la trucuri din ce in ce mai josnice pentru a baga cu forta pe gatul publicului neavizat vaccinurile sale aducatoare de moarte. În cazul în care Big Pharma nu-i poate convinge pe oameni sa ia de bunavoie dozele de moarte atunci otravurile trebuie sa fie injectate în secret membrilor mai slabi si mai vulnerabili ai societatii: copiilor. Si asta fara stirea parintilor lor.

Gigantul farmaceutic Merck & Co a încercat o abordare similara în 2007, când a influentat lacheul sau politic, guvernatorul Rick Perry, sa semneze un ordin executiv extraordinar care cerea tuturor tinerelor din statul Lone Star sa primeasca vaccinul HPV Gardasil, dupa ce au fost înscrise la scoala. Întrucât nu a reusit în acest demers, o noua tactica si mai josnica a devenit in mod inevitabil urmatoarea etapa in cazul planului lor de actiune.

www.razbointrucuvant.ro