Bulgaria a respins proiectul de legalizare a eutanasiei

0
1079
Bulgaria a respins proiectul de legalizare a eutanasiei

  Proiectul de legalizare a eutanasiei propus în Bulgaria de către Partidul Socialist Bulgar a fost respins de către Parlamentul Bulgar, în ziua de 1 septembrie 2011. Din cei 101 de votanți parlamentari 59 au votat împotriva legalizării, 29 s-au abținut și 13 au votat în favoarea acesteia. Proiectul a fost criticat ferm de către Biserica Ortodoxă Bulgară și a fost respins și de societatea bulgară, conform tuturor sondajelor.

Pavel Shopov din partea Partidului de dreapta „Ataka” a spus: „Satana lurează în fiecare minut, în fiecare zi”, în timpul dezbaterilor parlamentare. La care Kornezov, inițiatorul priectului a spus: „Probabil îl cunoașteți personal”.

Susținătorii proeictului de legalizare a eutanasiei au spus că tracii au făcut acest lucru în istoria lor veche, ignorând aproape două milenii de creștinism.

Eutanasia este legală în Belgia, Olanda, Elveția, Italia, Luxemburg, Japonia, Oregon (USA), Australia și Albania. Însă imensa majoritate a țărilor și civilizațiilor lumii privesc eutanasia ca fiind o faptă abominabilă, într-un complex de crimă și sinucidere, realizat cu complicitatea statului și a sistemului medical.

Eutanasia este astăzi o sursă masivă de bani obținuți din turism al morții, practicat de cei care suferă de boli incurabile și care călătoresc în țările mai sus menționate pentru a fi uciși fără durere.

www.doxologia.ro