Pervertirea copiilor în cultura desfrâului: Fetiţă de 10 ani pusă sa pozeze drept femeie fatală pe coperta revistei de modă

0
1120
Pervertirea copiilor în cultura desfrâului: Fetiţă de 10 ani pusă sa pozeze drept femeie fatală pe coperta revistei de modă
In timp ce combaterea pedofiliei este folosita de autoritati pentru a restrange libertatea de exprimare si protectia vietii private sau a intimitatii pe internet, sexualizarea copiilor este nu doar permisa, ci incurajata prin toate armele marketingului. Cum poti sa pretinzi ca vrei sa protejezi copiii de pedofili cand permiti pervertirea unui copil intr-o ditamai revista de faima mondiala?

Mediafax: Scandal în lumea modei: Fetiţă de 10 ani, machiată şi îmbrăcată ca o femeie

Apariţia unei fete în vârstă de zece ani într-un pictorial în care este îmbrăcată şi machiată precum o femeie a stârnit numeroase controverse în lumea modei. Scandal în lumea modei: Fetiţă de 10 ani, machiată şi îmbrăcată ca o femeie. (…)
Thylane Lena-Rose Blondeau, în vârstă de doar 10 ani, este considerată un viitor star în lumea modei, însă fotografiile cu ea îmbrăcată în haine cu imprimeu leopard şi buzele rujate ce mimează sărutul către camera de fotografiat au stârnit furia multor oameni, care consideră că aceste imagini sunt potrivite pentru un model cu vârstă dublă faţă de Thylane, scrie dailymail.co.uk. Thylane a apărut în numeroase campanii, a pozat pentru reviste faimoase, iar imaginea ei este peste tot pe internet. Copila a fost deja comparată cu Brigitte Bardot, care a apărut în revista Elle la 15 ani.

Fotografiile care au strânit controverse apar în revista franceză Cadeaux, iar Thylene este machiată strident şi chiar poartă pantofi cu tocuri cui.

Un purtător de cuvânt al Uniunii Mamelor din Marea Britanie a declarat că agenţia care o reprezintă pe Thylene nu ştie dacă reprezintă un copil sau un adult.

„Şedinţele foto care îi cer unui copil de 10 ani să se îmbrace precum o femeie, să se machieze şi să poarte tocuri cui îi refuză acestuia dreptul de a fi copil. Sperăm că imaginile nu vor deveni un standard al revistelor sau al reclamelor de pe stradă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Uniunii Mamelor.

Un studiu a arătat că 88% dintre părinţii din Marea Britanie cred că copiii sunt presaţi să se maturizeze prea repede, iar 58% au fost de acord că acest lucru este influenţat de cultura celebrităţii.

Experţii au avertizat asupra problemelor psihologice pe care copiii le pot avea dacă sunt trataţi precum adulţii.

„Aceste imagini sunt exact opusul a ceea ce ar trebui să fie copilăria în societatea de astăzi. Este un copil expus unei lumi pe care nu este pregătit să o înfrunte. Pentru ca un copil să devină un adult fericit şi echilibrat psihic trebuie să aibă o copilărie petrecută firesc, care să îl pregătească pentru cererile adulţilor”, spune medicul Emma Gray, psiholog consultant.

Intrarea micuţei Thylane în lumea modei nu este singulară. Actriţa Elle Fanning, în vârstă de 13 ani, a devenit imaginea unei campanii Marc Jacobs, iar Hailee Steinfeld, de 14 ani, a semnat un contract cu Miu Miu.

Thylane este fiica Veronikai Loubry, actriţă şi prezentatoare TV, şi a fostului fotbalist francez Patrick Blondeau.

www.razbointrucuvant.ro