Prea Sfinţitul Nicodim a înmînat diplomele absolventelor Seminarului Teologic Liceal de Fete „Sf. Cuv. Mc. Elizabeta” din oraşul Edineţ

0
891
Prea Sfinţitul Nicodim a înmînat diplomele absolventelor Seminarului Teologic Liceal de Fete „Sf. Cuv. Mc. Elizabeta” din oraşul Edineţ
 

Prea Sfinţitul Nicodim, Episcop de Edineţ şi Briceni, a înmînat diplomele celor 15 absolvente ale Seminarului Teologic Liceal de Fete „Sf. Cuv. Mc. Elizabeta” din oraşul Edineţ, promoţia 2011. Cu acest prilej, părintele director al Seminarului, protoiereul Mihail Baraghin, a adresat un cuvînt de felicitare în care a mulţumit absolventelor pentru că din mulţimea de opţiuni cale le-au stat în faţă au ales să meargă pe calea teologiei, urîndu-le să păstreze în inimă şi în suflet bunele învăţături pe care le-au dobîndit aici, sa ducă în continuare un mod pilduitor de viaţă şi să devină adevărate soţii şi mame creştine.
În semn de binecuvîntare pentru un drum în viaţă, Prea Sfinţitul Nicodim a oferit în dar fiecărei absolvente cîte o Sfîntă Scriptură.

 

Printre absolventele din acest an se numără și Inga Ceban, din s. Seliște, r-l. Orhei, enoriașă a Bisericii Sfânta Treime din s. Lucașeuca, motiv pentru care îi aduc cele mai sincere felicitări! Nădăjduiesc că toate cele învățate la Seminar, vor fi spre zidirea ta sufletească și spre o mai bună pregătire în calea mântuirii!