Eveniment de gravitate majoră: Rezoluţie „istorică” a ONU prin care se consfinţesc drepturile gay ca drepturile omului!

0
1007

Eveniment de gravitate majoră: Rezoluţie „istorică” a ONU prin care se consfinţesc drepturile gay ca drepturile omului!

Agentiile de presa anunta ca in cadrul Consiliului Drepturilor Omului al ONU s-a votat , vineri 17 iunie, o rezolutie prin care se cere garantarea drepturilor si liberatilor tuturor persoanelor, fara a se face vreo discriminare pe baza ”orientarii sexuale” sau a ”apartenentei sexuale”.

Votul din cadrul Consiliului Drepturilor Omului al ONU este caracterizat drept ”istoric” deoarece reprezinta prima bresa pe care gruparile homosexuale – beneficiind de autorul administratiei Obama – o fac in baza normativa a drepturilor universale ale omului. Cu toate victoriile lor de pana acum, punctate mai ales in cadrul unor state nationale, osatura normativa a drepturilor omului era de tip clasic – si nu prevedea ca drepturile si libertatile sa fie acordate pe baza ”apartenentei” sexuale.

Asa se face ca, de pilda, definitia casatoriei conform Cartei ONU este clara si se refera la uniunea dintre barbat si femeie. Dreptul la casatorie este un drept fundamental, universal al omului. El este prezent, in aceeasi forma clasica, si in documentele normative din domeniu ale Consiliului Europei. Or, prin adoptarea acestei rezolutii de catre ONU, se reinventeaza, practic, definitia drepturilor omului, deci, implicit, si a casatoriei. Cum casatoria este un drept fundamental in Charta ONU, iar Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU a decis ca drepturile si libertatile trebuie sa fie aplicabile tuturor, deci si homosexualilor, rezulta, pe cale de consecinta, ca homosexualii trebuie sa beneficieze de dreptul la casatorie.

Din acest motiv rezolutia ONU este, intr-adevar, ”istorica.” Pe baza ei sa va declansa o noua ofensiva, mult mai agresiva, a gruparilor homosexuale, de obtinere, pretutindeni pe glob, a dreptului la casatorie, la adoptie, la orice este recunoscut, astazi, ca… drept al omului.

O alta bresa, de aceasta data mai laturalnica, au obtinut-o gruparile homosexuale prin decizia recenta a CEJ (Curtea Europeana de Justitie) de a statua ca si perechile homosexuale au dreptul de a-si mosteni pensia, in mod similar cu perechile casatorite…

De acum incolo… pamantul intreg poate deveni, la modul complet si “legal”, Sodoma si Gomora. Ce sa mai asteptam? Sa ne  plangem pacatele si sa ne pregatim de foc…! Vino, Doamne!


 www.razbointrucuvant.net