Imigranţii musulmani au importat în Statele Unite, practica „crimelor de onoare”

0
579
Imigranţii musulmani au importat în Statele Unite, practica „crimelor de onoare”
Judecata la recunoscut pe imigrantul din Irak, vinovat de crimă de gradul al doilea. Procurorul a numit uciderea fetei cu ajutorul unui automobil drept „crime de onoare” informează, Associated Press. Faleh Hassan Almaleki, în vârstă de 50 de ani, de asemenea, a fost condamnat pentru atac planificat asupra mamei prietenului fiicei sale în parcul Phoenix.
Procurorii au adus la cunoștință Judecății în timpul procesului că pârâtul a lovit mortal mortal fiica sa de 20 de ani cu automobilul său marca Jeep Cherokee, deoarece, în opinia sa, Nora Almaleki „a dezonoarat familia prin conduita vestimentară”. El dorea ca fiica lui să continue să se comporte mod tradiţional femeilor irakiene, dar ea a refuzat să se căsătorească, continuându-și studiile la colegiu, și având un iubit.
Avocaţii au afirmat la rândul lor că moartea Norei şi vătămările corporale gravă pe care le-a avut Khalaf Amal sunt doar un „accident”. Conform versiunii lor Faleh Hassan a vrut doar să o scuipe pe femeia în vârstă care, în opinia sa, a contribuit la separarea fiicei sale de familie. Acesta într-adevăr a primit-o de mai multe ori între 2007 şi 2009 pe Nora, atunci când ea fugea de acasă.
Potrivit detectivilor, Almaleki a mărturisit în timpul interogatoriului la poliţie, că a călcat-o pe fiica sa intenționat. Cu toate acestea, în conformitate cu stenograma interogatoriului, acuzatul, de mai multe ori a afirmat că a fost un accident.
Khalaf, de asemenea, a confirmat în timpul procesului, care a durat patru săptămâni, că pârâtul în mod evident și intenționat a ignorat strigătele de a opri automobilul și după aceasta a bătut-o pe Nora.
În timpul audierii preliminare, avocatul a declarat că şoferul din sudul Irakului, fiind supărat pe femeia în vârstă a vrut să conducă până în apropierea ei și să o scuipe pe cap, dar brusc femeia a sărit direct sub roţile mașinii sale. El a încercat să vireze, dar a fost imposibil de a evita accidentul, şi în acelaşi timp, de asemenea, „absolut întâmplător”, el și-a lovit fiica. Nora Almeleki a murit iar Amal Khalaf a fost grav rănită.
Incidentul a avut loc într-o suburbie din Vest în suburia orașului Phoenix, Peoria. Nora şi Khalaf mergeau împreună la restaurant, când brusc a apărut cu automobilul Almaleki. Faleh Hassan Almaleki a fugit mai întâi în Mexic şi apoi sa mutat la Londra, unde a fost arestat şi readus în SUA.

www.sedmitza.ru