Adevărul mereu va învinge și mereu să luptăm pentru adevăr

0
961

Adevărul mereu va învinge și mereu să luptăm pentru adevăr

Şeful Departamentului Sinodal pentru conlucrarea dintre Biserică şi Societate şi autorul termenului „cod vestimentar ortodox” (православный дресс-код) Protoiereul Vsevolod Ciaplin îndeamnă întreaga creștinătate de a nu se lăsa convinsă de nici un argument a celor care încearcă să impună comunității indiferalismul și libertinajul în acele cazuri când ele sunt interzise moral.

„Astăzi puterile care încearcă să păstreze situația urâtă a anilor 90, când diferalismul și libertinajul a distrus Rusia, au prins rădăcini în prostia lor și încep crâncen să critice Biserica și mișcările poporului, care împotriva a toate acestea(imoralități creștine) protestează” – a spus șeful Departamentului Sinodal pentru conlucrarea dintre Biserică şi Societate părintele Vsevolod Ciaplin sâmbătă în Moscova la protestul împotriva paradei geylor, anunță Interfax.

 În baza convingerii slujitorului bisericesc, „noi nu avem de ce ne teme de nemerniciile slabe și lipsite de putere”.

Noi trebuie foarte clar să strigăm către poporul nostru și a țărilor care se confruntă cu asemenea probleme. Tot părintele Ciaplin Vsevolod spune că noi trebuie să luptăm pentru țara în care trăim(el desigur vorbește despre țara pe care o reprezintă el – Rusia) arătând că noi suntem pentru o țară fără propaganda a perversiunii, a pornografiei, a pedofiliei, lupta pentru salvarea populației de sub patima alcoolului și să fim pentru o țară care să ajute populația spre moralitate și desăvârșire: să fim pentru o țară care e pentru vindecarea celor stăpâniți de drog, să fim pentru o țară fără distracții de TV, care ne ocupă 90 % din timpul liber. Trebuie să fim pentru o țară vie, puternică, morală, deschisă spre cer și vrednică de o instruire a unei veți pe pământ – mai anunțat părintele Vsevolod din Tribună.

În acest caz, este convins el, că „învingerea neapărat va fi de partea noastră, pentru că tot răul a fost învins de însăși Dumnul Iisus Hristos Cel Înviat… Nu va sărbători răul și nu se va bucura diavolul, pentru că Hristos Domnul a Înviat”.

Cred că e timpul să venim spre încurajarea celor care luptă pentru adevăr. Aceste cuvinte au fot preluate din cuvântul părintelui Vsevolod Ciaplin și făcut compatibile credincioșilor din țara noastră care mereu sunt invitați să își apere țara care a fost apărată de mare Sfânt Ștefan cel Mare.

Nu vă temeți cei care sunteți de partea adevărului. Hristos este cu noi!
Hristos a înviat.
unele cuvinte au fost luate din cuvântul părintelui
Vsevolod Vladimir
de la adresa:
/www.pravoslavie.ru
traducerea materialului preluat a fost realizată de
Mag. Vitalii Mereuțanu