Dacă până mai ieri, adevărații creștini erau prigoniți de Stat, astăzi lucrurile s-au schimbat! Astăzi Statul este prigonit de Adevărații ”Martori ai lui Iehova”!

1
2394

Dacă până mai ieri, adevărații creștini erau prigoniți de Stat, astăzi lucrurile s-au schimbat! Astăzi Statul este prigonit de Adevărații ”Martori ai lui Iehova”!

Dacă nu am dreptate corectați-mă! Lucrurile s-au schimbat de-a binelea! Dacă stăm să ne mai uităm în istorie găsim numele a sute de mii și nu mă tem a spune, numele a milioane de mucenici. Oameni, care au fost gata să meargă și la moarte pentru Hristos! Astăzi, lucrurile stau cu totul altfel! Apără Doamne și păzește, dacă l-ai supărat cumva cu ceva pe un martor, ai dat de belea! Te papă judecățile! Sau nu carecumva vre-un Stat să încerce să nu înregistreze secta! Aoleu! Vine o armată de avocați, bine înarmați, bine pregătiți… A dat de belea și statul, ce credeți! Acuma, stau și mă gândesc! Ce bine ar fi fost, ca și mucenicii de pe arene să aibă armata de avocați pe care o au astăzi iehoviștii! Sau poate că nu ar fi fost bine deloc… Pentru că, ce ar fi fost Biserica fără sângele mucenicilor? Pentru că, nici Mântuitorul Hristos, în opera sa de mântuire nu s-a folosit de avocați, nu a dat pe nimeni în judecată, nu a avut nevoie de Stat și de instanțele statului. El a spus simplu: ”Dați Cezarului ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu”! Îmi este foarte straniu, cum Martorii lui Iehova, aleargă după dreptate pe la romano-catolici, pe la musulmani, pe la protestanți, pe la CEDO… Și asta în condițiile în care Sfânta Scriptură ne învață foarte clar: ”Nu vă nădăjduiți spre boieri, spre fiii oamenilor, într-u care nu este mântuire”. Doare că nu au adevăr și nici nu vor să-l aibă!

Preot Iulian Rață

1 COMENTARIU

Comments are closed.