Tineretul Ortodox va organiza Miting-uri care să cuprindă toată Rusia împotriva avortului

0
654

Tineretul Ortodox va organiza Miting-uri care să cuprindă toată Rusia împotriva avortului

Membrii mai multor organizații creștin-ortodoxe din Rusia vor organiza în 2011 o acțiune de amploare care să cuprindă toată Rusia, care va purta sloganul: ”Rusia pentru viață! Rusia fără avorturi”!

Inițiativa aparține mai multor organizații, ca cea a ”Gheorghienilor”, ”Acoperământul”, ”Mișcarea creștin-ortodoxă de tineret din toată Rusia” și altele, fiind susținută și de Departamentul pentru tineret a Sfântului Sinod a Bisericii Ortodoxe Ruse, care îl are în frunte pe Episcopul Ignatie, informează pagina ”Interfax-Religia”.

Tema avorturilor a fost ridicată la masa rotundă, care a avut loc săptămâna trecută în Moscova și care a fost dedicată problemelor familiilor tinere. La această măsură au fost invitați și reprezentanți ai organizațiilor de tineret creștin-ortodoxe cât și Ep. Ignatie.

Sfinția Sa, a îndemnat tineretul să iasă la dialog cu societatea despre toate acele probleme ce duc la săvârșirea avorturilor: să vorbească deschis despre nepermiterea propagandei deschise a avorturilor, despre măsurile de pedepsirea a astfel de reclame, etc.

În 2011, în cadrul acțiunii de mai sus, în Moscova și în regiuni vor fi organizate mai multe concerte, mese rotunde, alte măsuri în instituțiile de învățământ!

www.interfax-religion.ru