Icoane instalate în mijloacele de transport din Craiova

0
720

Icoane instalate în mijloacele de transport din Craiova

Peste 200 de icoane au fost instalate astăzi, 16 iunie, în mijloacele de transport în comun din Craiova. Acţiunea a fost precedată de sfinţirea acestora la sediul Regiei Autonome de Transport din municipiu, informează Radio TRINITAS.

Slujba a fost săvârşită cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Irineu, de părintele Claudiu Porneală, consilier cultural al Arhiepiscopiei Craiovei.

La final, părintele Claudiu Porneală a mulţumit studenţilor creştin ortodocşi pentru organizarea acţiunii: „Este o iniţiativă lăudabilă a studenţilor ascorişti din Craiova care au gândit că Icoana Maicii Domnului poate aduce pace şi linişte în sufletele concitadinilor noştri. Mulţumim în primul rând Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei care a binecuvântat această acţiune şi a sprijinit realizarea ei. Icoana este cel mai frumos mijloc de comuniune a omului cu Dumnezeu. Prin icoană obţinem acea linişte şi pace în suflet necesară în viaţa de zi cu zi”.

www.basilica.ro