Episcopii Anglicani din Statele Unite şi Uganda predică centralizat sodomia

0
590

Episcopii Anglicani din Statele Unite şi Uganda predică centralizat sodomia

Primit în comuniune de către episcopul Gene Robinson – homosexual deschis şi şef al eparhiei din New Hampshire al Bisericii episcopale din SUA, Christopher Seniondzho, un  episcop anglican  destituit din Uganda, a cerut creştinilor să se pocăiască de respingerea homosexualităţii, raportează situl ”CatholicCulture.org”.

”Sexualitatea umană nu are graniţe” – a spus progresist-gânditorul prelat ugandez în timpul conferinţei de presă care a avut loc pe 8 iunie, la Washington. Cu plăcere vorbind de ”liberalismul punctelor de vedere”, în  Bisericile Episcopale din SUA, Episcopul Robinson a completat cuvintele prelatului ugandez, conform căruia, între episcopii americani se constată ”o adevărată diversitate privitor la sexualitatea umană”! Episcopul Robinson, care a devenit tată a două fiice înainte de a divorţa de soţia sa, a anunţat că homosexualitatea, este o realitate în viața lui”.

www.sedmitza.ru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sf. Vasile cel Mare spune: ”Postul nu e – o nouă invenție, dci o bijuterie a Sfinților Părinţi. Cinstește căruntețea Postului. Tot ce e marcat de vechime, merită stima și respectul nostru. Este contemporan cu umanitatea. Post este stabilit în paradis. Această poruncă a avut-o prima dată Adam: ”să nu mănânci din pomul cunoştinţei binelui şi răului” (Geneza. 02:17). Şi aceste lucruri: sunt legalizarea postului şi a abstinenţei”(Tâlcuire la Cartea Facerii). Mai târziu, porunca postului a fost stabilită prin lege. Au  fost o poziţii de o zi, limitate la anumite zile: "Şi a fost pentru mine cuvântul Domnului Savaot:" Aşa zice Domnul Savaot: postul din luna a patra şi rapidă a posta cincea şi a şaptea, şi postul al zecelea se la casa de bucurie lui Iuda şi sărbătorile vesel; iubesc adevărul şi pace "(Zaharia. 8:18-19). Atunci când un individ sau un căpitan de oameni de încercare, oamenii au recurs la pe poziţiile a curry favoarea lui Dumnezeu: "Şi David a zis: În timp ce copilul a fost în viaţă, am postit şi a plâns: pentru I-am spus: cine ştie dacă voi avea milă, pe care copilul vii "(? 2 Samuel. ": 22);" Şi am zis set mea faţă Domnul Dumnezeu prin rugăciune şi cererile, cu post şi de sac şi cenuşă "(Dan. 9:3), "Asa ca am postit şi rugat Dumnezeului nostru pentru acest lucru, şi el ne-a auzit" (1 plimbari. 08:23). Cuviosul constiinta de vechi, era evident că rugăciunea către Dumnezeu devine pur, deoarece, atunci când omul, rugându-se, prinostit unele victime, oprima se respinge temporar plăcerile. Mântuitorul Însuşi a consacrat postul de exemplu: "Atunci Isus a fost dus de Duhul in pustie, ca să fie ispitit de diavolul, şi el a postit patruzeci de zile si patruzeci de nopti" (Matei. 4:1-2). La postul în cărţile sfinte ale Noului Testament spune în mod repetat: "Aşa cum au slujit pe Domnul si au postit, Duhul Sfânt a spus: Separaţi-mi pe Barnaba si pe Saul pentru lucrarea la care i-am chemat" (Faptele Apostolilor. 13:2); "bătrânii hirotonit-le în fiecare biserică, ei s-au rugat cu post, şi livrate acestora la Domnul, în care au crezut" (Faptele Apostolilor. 14:23). În Biserica Noului Testament a Postului Mare (sfânt Postului Mare) a fost instalat în imaginea de la post, care a făcut Isus Hristos înainte de lucrarea Lui publică. Postul Crăciunului şi durează 40 zile. Postul de oameni ştiu cum benefice starea spirituala a omului în zilele de post. Pentru copii (sub statutul de 7 ani) post – o şcoală mare, să înveţe să controleze dorinţele lor. Părinţii care au eliberat copil de la post, foarte periculoase pentru sănătatea lui moralei. Mai târziu, au vărsat multe lacrimi atunci când îşi văd neputinţa lor de a face cu dorinţele sale în creştere rapidă indisciplinat.