O palestiniancă însărcinată a fost ucisă doar pentru că urma să aducă pe lume o feţită

0
751

O palestiniancă însărcinată a fost ucisă doar pentru că urma să aducă pe lume o feţită

Un bărbat palestinian a mărturisit că şi-a ucis soţia sa în vârstă de 27 de ani pentru că aceasta era însărcinată şi urma să nască o fetiţă şi nu un băiat – ştire relatată de James Tillman, LifeSiteNews.com Femeia a fost găsită moartă în casa ei. Era însărcinată în luna a treia şi avusese deja 3 băieţi şi o fată, anunţă ChristianTelegraph.com

Soţul ei a fost arestat după ce s-au descoperit răni pe corpul ei care corespund testului ADN de la sângele soțului ei care a fost găsit pe unghiile sale. Martorii au spus poliţiei că soţui ei a mai bătut-o atunci când aceasta era însărcinată cu fata cea mare dorind să omoare copilul.

Rudele femeii spun că acesta era invidios pe fratele lui, care avea 9 băieţi. Din punct de vedere biologic, materialul genetic al tatălui determină sexul copilului.

Asemenea cazuri nu sunt rare: în întreaga lume, femeile sunt bătute sau abandonate pentru că urmează să nască fete şi nu băieţi. Sub multe circumstanţe, băieţii sunt consideraţi mai valoroşi decât fetele, din punct de vedere economic, ele fiind considerate un ghinion. Acest lucru a dus la abuzarea femeilor şi avorturi ale sarcinilor ce poartă fetiţe şi nu băieţi. Acest lucru este comun în China. Se estimează faptul că în China vor fi 30 de milioane de bărbaţi căsătoriţi până în 2020. Avorturile în funcţie de sexul copilului este de asemenea comun şi în India.

Stiricrestine.ro