Studenţii Creştini Ortodocşi au felicitat pacientele Spitalului Institutului Oncologic cu ocazia Duminicii Femeilor Mironosiţe

0
760
Studenţii Creştini Ortodocşi au felicitat pacientele Spitalului Institutului Oncologic cu ocazia Duminicii Femeilor Mironosiţe

În Duminica Femeilor Mironosiţe, membrii Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi au venit cu nobila iniţiativă de a le aduce pacientelor din câteva secţii ale spitalului Institutului Oncologic vestea Învierii Mântuitorului Hristos.
Astfel câţiva studenţi în frunte cu un grup de preoţi au împărţind bolnavelor iconiţe, rugăciuni şi câte o floare, felicitându-le cu ocazia zilei femeii creştine şi urându-le însănătoşire grabnică cu nădejde în mila şi atotputernicia lui Dumnezeu şi bunăvoinţa Maicii Sale.
Iniţiativa s-a bucurat de un sprijin larg din partea administraţiei spitalului şi a pacientelor, care au primit oaspeţii cu mare drag şi şi-au pus nădejdea în cuvintele de întărire ale Prea Cucernicilor părinţi.
Pe lângă paciente au fost felicitate lucrătoarele medicale care luptând pentru salvarea vieţilor omeneşti împlinesc una dintre poruncile lui Dumnezeu, cea de a iubi aproapele ca pe sine însăşi.
Acest gest este poate mai binevenit ca niciodată, pentru că oamenii aflaţi pe patul suferinţă au nevoie mai mult ca orice de un cuvânt de încurajare şi de o rugăciune, ceea ce li s-a şi oferit astăzi din toată inima şi cu toată sinceritatea pacientelor din cadrul spitalului Institutului Oncologic.

www.mitropolia.md