Biserica din Anglia lansează serviciul web de rugăciune

0
734
Biserica din Anglia lansează serviciul web de rugăciune

Biserica din Anglia invită oamenii să își împărtășească speranțele și grijile prin noul serviciu web lansat să marcheze începtului Postului cel Mare. Rugăciunile trimise la SayOneForMe.org pe parcusul Postului vor fi înălțate către Dumenzeu de către pastori în timpul lor de rugăciune. Pagina web este o versiune a unui perete de rugăciune public din catedrale și este inspirat de fraza „spune una și pentru mine”, deseori spusă pastorilor de către trecători pe stradă. Păstorul din Dudley, David Walker a spus „Oricare ar fi fost intenția inițială a acelui strigăt în stradă, este important faptul că oamenii simt nevoia de rugăciune – în special în timpurile grele. Vizitele noastre de azi și noua pagină web sunt metode simple pentru a uni acea dorință și a ne uni cu oamenii oricunde ar fi ei. Desigur că nimeni nu are nevoie de haine speciale pentru a fi auzit de Dumnezeu, dar totuși pentru mulți oameni, faptul că cineva se roagă pentru ei le oferă mai multă siguranță să se roage personal și rugăciunile sunt de multe ori porți spre speranță.”
Rugăciunile pot fi afișare anonim pe pagina web. Astăzi pastorii au mers pe străzile orașilor să strângă motive de rugăciune, care să fie înlățate lui Dumnezeu din partea oamenilor la serviciile divine. Arhiepiscopul din York, Dr John Sentamu împreună cu cercrii și două surori au fost la colectarea rugăciunilor în York, în timp ce pastorul din Manchester Nigel McCulloch a primit nevoile de rugăcine la Centrul de Angajare local în Moss Side.
Păstorii din Dudley, Birmingham și Leicester s-au întâlnit cu membrii publicului pentru a primi nevoile lor de rugăciune. Pagina web va fi deschisă până în Duminica Paștelui, 4 Aprilie.

stiricrestine.ro