Bill Gates vrea să reducă cu 10-15% populaţia planetei, prin vaccinuri!

0
1445
Bill Gates vrea să reducă cu 10-15% populaţia planetei, prin vaccinuri!

Miliardarul american Bill Gates a susţinut în cadrul conferinţei anuale în domeniul tehnologiei TED, că factorul principal pentru încălzirea globală este dioxidul de carbon, CO2, pe care noi, oamenii îl expirăm.
Acesta a explicat, printr-o ecuaţie ingenioasă, că metoda de a reduce cantitatea de CO2, este, reducerea populaţiei cu 10-15%. Cum are de gând miliardarul să facă acest lucru? Prin vaccinuri de sterilizare.
„Populatia globala este acum de 6,8 miliarde de oameni si vom ajunge la 9 miliarde de oameni in curand. Daca vom face o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale de reproducere, com putea sa scadem cifra asta cu 10-15%”, a spus acesta intr-o prezentare din cadrul TED.
Gates a folosit o ecuatie pentru emiterea dioxidului de carbon:
CO2=P X S X E X C
„P” reprezinta numarul populatiei, „S” este numarul mediu de servicii de persoana, „E” este valoarea medie de unitati de energie pe serviciu, si „C” inseamna media de CO2 emisa pe unitate de serviciu pe an. Potrivit acestuia, anual, 26 de miliarde de tone de dioxid de carbon intra in atmosfera, media per om fiind cam de 5 tone.
Dupa prezentarea acestei ecuatii, Gates si-a invitat audienta sa gaseasca modalitati de a „elimina” variabilele din formula matematica, pentru a diminua cantitatea anuala de CO2, in scopul temperarii fenomenului de incalzire globala. Si s-a oprit asupra primei variabile-populatia.
Organizatia sa, Bill & Melinda Gates Foundation, se ocupa masiv cu vaccinarea populatiei, fiind una dintre cel mai mari institutii finantatoare de programe de vaccinare gatuita indeosebi a copiilor din statele sarace.