Tinerii şi ispitele lumii contemporane

0
718
Tinerii şi ispitele lumii contemporane

În zilele de 27-28 februarie 2010, la Oxford şi Londra are loc o întâlnire duhovnicească cu tema „Tinerii şi ispitele lumii contemporane”, organizată de Asociaţia tinerilor Nepsis a Mitropoliei Europei Occidentale şi Meridionale.
Sâmbătă, 27 februarie, va avea loc la Biserica Buneivestiri din Oxford, începând cu ora 10:00, Sfânta Liturghie Arhierească oficiată de Înalt Preasfinţitul Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale şi Meridionale. La ora 18:00, în aceeaşi zi, la Londra, la Biserica „Sfântul Gheorghe”, se va oficia slujba Vecerniei, iar începând cu ora 19:30, pr. conf. univ. dr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie din Sibiu va susţine o conferinţă pe tema întâlnirii. „Părintele Constantin Necula este un orator de mare talent şi un spirit misionar neobosit (în România şi în străinătate) atent la problemele vremii. Este un scriitor fascinant. A publicat 33 de cărţi”, a transmis Asociaţia Nepsis.
Întâlnirea duhovnicească va continua duminică, 28 februarie la Biserica „Sfântul Gheorghe” din Londra, cu Sfânta Liturghie Arhierească care va începe la ora 10:00. La ora 15:00, IPS Mitropolit Iosif va adresa un cuvânt tinerilor, după care va avea loc adunarea de constituire a Nepsis – Marea Britanie şi se vor purta discuţii cu invitaţii.

www.ziarullumina.ro