Un vrajitor a fost platit ca sa-i distruga cariera lui Ronaldo

0
664
Un vrăjitor a fost plătit ca să-i distrugă cariera lui Ronaldo
Cariera fotbalistică a atacantului portughez, Cristiano Ronaldo este foarte aroape de sfârşit. Cel puţin asta susţine un vrăjitor care mărturiseşte că a primit 15.000 de euro pentru a se folosi de magia neagră pentru a distruge cariera fotbalistului.
Vrăjitorul Pepe a declarat că a fost angajat în urmă cu două săptămâni de către o „femeie străină, bogată şi trădată” ca să pună capăt carierei lui Ronaldo, cunoscut pentru numeroasele sale cuceriri feminine.
„Ea m-a angajat ca să pun capăt carierei lui Cristiano Ronaldo şi asta şi fac. Este o muncă oarecare, nu am nimic împotriva lui, dar voi merge până la capăt”, a precizat Pepe.
Mai mult, vrăjitorul care a fost fotografiat având o păpuşă de ceară a fotbalistului în mână, susţine că el este responsabil pentru accidentatrea suferită de Ronaldo în meciul cu Olympique Marseille.
Potrivit presei portugheze, un alt vrăjitor, pe nume Fernando Nogueira, a fost contactat marţi de un apropiat al lui Cristiano Ronaldo pentru a contracara magia neagră practicată de pretinsul vraci spaniol.
www.libertatea.ro