Musulmani din Somalia ii vaneaza pe convertiti la crestinism

0
920
Musulmani din Somalia îi vânează pe convertiţi la creştinism
Potrivit Voice of the Martyrs Canada, membri Al-Shabaab au omorat 14 credinciosi din 15 iulie. Compass Direct News a raportat ziua de 15 Septembrie moartea a lui Omar Khalafe în vârstă de 69 de ani fiind împuşcat, un creştin care avea biblii în posesia lui.
În ziua morţii lui, Khalafe a avut asupra lui 25 de biblii în limba lor şi el spera să le înmâneze unui partener din Somalia. La punctul de control al Shabaab – un grup rebel partener cu al Qaeda care a luat stăpânire peste o parte largă a ţării în război-pasagerii din autobus au fost nevoiţi să coboare jos pentru inspecţie.
Voise of the Martyrs Canada si Compass Direct aceepta raportul evenimentelor petrecute bazat pe descoperirile din biblie.
Atacatori au folosit poze pe care l-au gasit pentru a vedea daca gasesc o compatibilitate cu fetele pasagerilor. Cand ei au gasit o asimilare cu Khalafe ,ei l-au intrebat daca bibliile sunt ale lui. Ei l-au omorat imediat cand au vazut ca nu raspunde.
Militanti au depozitat apoi trupul sau in Merca impreuna cu bibliile ca si un avertisment pentru ceilalti. Mai tarziu in aceea zi, un militant a raportat moartea lui Khalafe la un program radio.
stiri crestine.ro