Oamenii de stiinta au demonstrat – omul se naste cu o credinta înascuta în Dumnezeu

0
1212
Oamenii de ştiinţă au demonstrat – omul se naşte cu o credinţă înăscută în Dumnezeu
O adevărată senzaţie în lumea oamenilor de ştiinţă a devenit descoperirea britanicilor din Universitatatea Bristolsk care a confirmat că omul se naşte cu credinţa în Dumnezeu. Despre aceasta anunţă revista săptămânală britanică „Sandi Times”. „Am descoperit că mersul gândirii include credinţa intuitivă în supranatural”- a declarat prof. Bruce Hud.
Pe parcursul secolelor, cei mai mari teologi şi filosofi au încercat să dovedească sau să nege existenţa lui Dumnezeu. Dar logica se dovedea fără de posibilitate de a răspunde la această întrebare, care ceva mai înainte a fost anunţată de ştiinţă drept iraţională. Însă, cele mai recente cercetări a mai multor oameni de ştiinţă au dovedit că fără de credinţa în Dumnezeu nu ar fi existat nici omul şi nici societatea modernă, de fapt acestea nici măcar nu ar fi putut apărea!
După părerea unor specialişti, în istoria apariţiei omenirii, acele grupuri de oameni care credeau în Cel Atotputernic, în dretate, reuşeau să creeze nişte comuniuni sociale mai puternice, prin aceasta mărind şansele lor de supravieţuire. Anume aceştia au pus piatra de temelie a societăţii moderne, dându-i acesteia un impuls de dezvoltare! Respectiv, grupurile de oameni, lipsite de credinţa în Dumnezeu s-au pierdut, nelăsând în urma lor nici zare de lumină asupra activităţii lor de pe pământ!