Copilul darul lui Dumnezeu

0
2265

Copilul darul lui Dumnezeu

Nu pilulei

Nu steriletului

Nu prezervativului

Nu sterilizării

Nu fecundării artificiale

Nu păcatului
  • Dispozitivul intrauterin (steriletul „IUD”) ucide copiii. În timp ce folosiţi IUD, fertilizarea se poate petrece, dar acest dispozitiv nu permite copilului să se „cuibărească” în uter. El moare în primele zile de viaţă. Absenţa sângerării menstruale reprezintă dovada că copilul a supravieţuit şi s-a implantat.

Dispozitivul intrauterin îmbolnăveşte femeia, producându-i sângerări, dureri, anemie, supuraţii purulente în uter, în trompele uterine, în abdomen etc.

  • La rândul lor, pilulele cauzează multe boli grave, precum cancerul de sân, cancerul uterin, cancerul de piele, infarcturi, flebite, embolii etc. În timp ce femeia foloseşte orice fel de pilulă „contraceptivă”, ovulaţia şi concepţia au loc. Copilul moare de foame, pentru că pilulele deshidratează glandele mucoasei uterine şi scad nivelul de glicogen din endometru. Dacă mama a luat pastila şi ciclul menstrual este totuşi absent, acesta este un indiciu că copilul supravieţuieşte.

Ţineţi minte, avortul nu este permis niciodată.

  • Prin administrare de „depoprovera”, de implanturi, prin folosirea diferitelor metode postcoitale, etc., fertilizarea se produce, aceste metode ucigând copiii în mod automat. Isus a spus: „Adevărat vă spun vouă, orice i-aţi făcut unuia dintre aceştia mai mici ai mei, Mie Mi-aţi făcut” (Matei 25:40). Viaţa umană începe din momentul conceperii. Aceşti copii micuţi, abia concepuţi, sunt „cei mai mici” fraţi şi surori ai noştri. Ceea ce facem cu ei este ceea ce facem cu Isus.
  • Să nu uităm că păcatele de moarte sunt: contracepţia, sterilizarea, avortul, fertilizarea artificială, când concepţia se realizează în afara actului conjugal (prin inseminare artificială şi fertilizare in vitro). Foarte rar se întâmplă ca copii concepuţi in vitro să supravieţuiască. Ştim că majoritatea dintre ei sunt ucişi sau menţinuţi în viaţă, dar puşi la păstrare în congelatoare. Nu luaţi parte la nici un păcat! Păcatul nu este niciodată o soluţie!
  • Nu permiteţi să vi se facă şi nici nu participaţi în vreun fel la examenul de amniocenteză timpurie sau la alte metode de diagnosticare prenatală, care au drept scop depistarea şi uciderea copiilor bolnavi.
  • Să respectăm sexualitatea umană, la care nu se poate recurge în afara căsătoriei indisolubile, binecuvântate de Dumnezeu. Când există un motiv serios, justificat, de a evita concepţia, există o soluţie care nu constituie păcat. Este vorba de metoda naturală, care presupune abstinenţa în perioada fertilă a ciclului menstrual al femeii (metoda Billings şi metoda simpto-termală).
  • Rugaţi pe Dumnezeu să ne lumineze, ca să vedem ce putem face pentru a proteja valorile morale şi viaţa, atât de periclitate astăzi.


Dr. med. Antun Lisec Croaţia