Împuscat pentru pedofilism!

0
1174
Împuşcat pentru pedofilism!
Un bărbat din Sana’a, Yemen, acuzat că a violat şi a omorât un băieţel de 11 ani, a primit pedeapsa capitală. El a fost executat, luni, în faţa închisorii, sub privirile a mii de oameni, adunaţi să vadă spectacolul. Copilul de 11 ani se dusese în decembrie anul trecut să se tundă la frizeria lui Yehya Hussein al-Raghwah. Însă acolo a fost atacat şi violat. De teamă ca băieţelul să nu meargă la poliţie să spună ce s-a întâmplat, frizerul l-a tranşat în bucăţi şi l-a dus în afara oraşului Sana’a. Însă, crima a fost descoperită o lună mai târziu.
Criminalul pedofil şi-a recunoscut fapta şi a fost condamnat la moarte, iar luni şi-a primit pedeapsa capitală. Imaginile şocante, cu ultimele clipe ale vieţii sale, au fost publicate de presa din întreaga lume. Astfel, înainte de execuţie, condamnatul a fost scos din închisoare, cu cătuşe, îmbrăcat într- o robă albă şi plimbat de soldaţi prin oraş, frica şi teroarea fiind vizibile pe faţa sa. Yehya a fost readus în curtea închisorii şi aşezat pe un covor roşu.
După ce şi-a spus ultima rugăciune, s-a întins cu faţa în jos şi a fost împuşcat de un executor, în timp ce mii de privitori l-au înjurat şi l-au huduit până în ultima clipă. Yemen, o ţară situată în sud-estul Asiei, e unul dintre cele 59 de state ale lumii care practică pedeapsa capitală.
www.libertatea.ro