Guvernul Român – Legalizăm prostituţia?

0
627
Guvernul Român – Legalizăm prostituţia?
Situaţia colectărilor la bugetul de stat este atât de dezastruoasă încât Guvernul ia în calcul cele mai disperate măsuri ca să facă rost de bani, printre care şi legalizarea prostituţiei prin Ordonanţa de Urgenţă, dezvăluie liderul PNL, Norica Nicolai. „Deţin informaţii că, la nivelul Guvernului, s-a discutat recent asupra posibilităţii adoptării unei Ordonanţe de Urgenţă care să legalizeze practicarea prostituţiei, după ce proiectul noului Cod Penal a fost conceput de aşa manieră încât să nu mai incrimineze penal această activitate, ci numai contravenţional”, a declarat Nicolai pentru In Politics.
Candidata liberală la euroalegeri a povestit că legalizarea prostituţiei era în cărţi încă din luna martie, însă încasările zero la bugetul de stat au pus pe ghimpi Guvernul, care a ajuns la concluzia că cea mai rapida soluţie este o Ordonanţă de Urgenţă. „La vremea când s-au purtat discuţii pe marginea noilor coduri, în luna martie, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a vorbit explicit despre posibilitatea promovării, în viitor, a unei legi distincte pentru legalizarea prostituţiei.
Prăbuşirea încasărilor la bugetul de stat a făcut, însă, ca în mintea unora dintre finanţiştii puterii să înflorească, recent, ideea elaborării unei ordonanţe de urgenţă care să deschidă drum organizării acestui fenomen ca afacere, pentru ca, se estimează încasări spectaculoase de pe urma impozitării acesteia”, a declarat Norica Nicolai.
Totodată, liderul PNL crede ca PD-L si PSD vor pregăti legalizarea prostituţiei pentru vara aceasta astfel încât să nu le pericliteze în vre-un fel rezultatele la euroalegeri.
www.ziare.com