De la libertate, la guri închise, cei drept doar creştinilor

0
602
De la libertate, la guri închise, cei drept doar creştinilor
Creştinilor din Marea Britanie li se poate interzice dreptul de aşi expune părerea împotriva minorităţilor sexuale. Concernul Naţional Creştin cheamă toţi creştinii Marii Britanii de „a se ruga şi de a acţiona”, pentru a nu permite aprobarea la finele acestei luni, a legii care v-a interzice libera exprimare a viziunilor sale împotriva minorităţilor sexuale din ţară. În afară de acest proiect de lege, la aceiaşi şedinţă a legislativului englez, se va analiza şi problema legalizării eutanasiei, relatează revista britanică „Christian Today”.
Conform legislaţiei în viguare, creştinii din Anglia au dreptul de a critica, sau de a îndemna la un comportament decent minorităţile sexuale, cel puţin în public, dar, odată cu noua lege, care se doreşte a fi aprobată, creştinilor li se va interzice libertatea cuvântului  nefiind permisă nici măcar argumentarea viziunii proprii din paginile Sfintei Scripturi, prin aceasta, creştinismul fiind lipsit de dreptul de a propovădui valorile creştine, menţionează publicaţia dată.
Concernul Naţional Creştin de asemeni îndeamnă creştinii să adune cât mai multe semnături şi cereri, care vor avea sloganul „Pentru viaţă şi libertate” . Organizaţia planifică să înmâneze reginei, prim-ministrului şi preşedintelui palatei Lorzilor manifestul dat în zilele ce urmează.
www.pravoslavie.ru