Carla Bruni, „la cuţite” cu Papa

0
836
Carla Bruni, „la cuţite” cu Papa
Carla Bruni Sarkozy (42 de ani) e, pe cât de frumoasă, pe atât de tupeistă. Critici vehemente la adresa primei Doamne a Franţei, Carla Bruni Sarkozy, care s-a trezit vorbind într-o revistă despre cât a greşit Papa Benedict al XVI-lea când a afirmat că prezervativele nu ajută la protecţia împotriva SIDA. Deşi au existat voci în întreaga lume care au dezaprobat spusele Suveranului Pontif, nimeni n-a îndrăznit să numească Biserica CatolicPapa crede că prezervativele nu împiedică răspândirea virusului HIVă „neevoluată”, precum frumoasa Carla, iar declaraţia a stârnit mânia catolicilor dintre care face parte şi ea.
Atacul la adresa Papei Benedict vine la peste două luni de la vizita acestuia în Africa, unde a afirmat: „Răspândirea SIDA pe continent nu poate fi rezolvată cu prezervative, ci, dimpotrivă, acestea măresc problema”.
Abia acum, Carla Bruni Sarkozy i-a dat replica: „Cred că biserica ar trebui să evolueze în această privinţă. Prezervativul e singura protecţie împotriva SIDA”.
P.S. Dacă ne uităm la trecutul primei doamne, la poze, la filmueţele care circulă pe net cred că nu este cea mai indicată să dea sfaturi în domeniul teologiei.
www.libertatea.ro