33 de tineri au beneficiat de cursuri gratuite de limba engleză

0
674
33 de tineri au beneficiat de cursuri gratuite de limba engleză
Al patrulea an consecutiv Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi desfăşoară cursuri gratuite de studiere a limbilor străine pentru tineri din familii socialmente vulnerabile. În acest an universitar au fost organizate doar cursuri de studiere a limbii engleze. De două ori pe săptămână după orele de curs tinerii au studiat limba engleză cu domnişoara Viorica Condur, absolventă a facultăţii de limbi străine din cadrul USM. Tinerii au susţinut probe şi testări lunare, iar la finele cursurilor au primit certificate pentru nivelul începători şi avansaţi.
Certificatele au fost înmânate în capela USM de către părintele Octavian Moşin, care le-a dăruit din partea Direcţiei mitropolitane calendare şi iconiţe, rostind şi un cuvânt de învăţătură pentru tinerii prezenţi.
Este de menţionat faptul că în cadrul ASCO peste 300 de tineri au beneficiat de cursuri gratuite de engleză, germană şi italiană. Doritorii de a se înscrie în grupele preconizate începând cu septembrie 2009 sunt rugaţi să telefoneze la nr. de telefon: 069543565.
www.mitropolia.md